3 saat sonra alırsanız ne gibi problemle karsilasicaksinizAcil 2 saat içerisinde bir masaüstü bilgisayar almam lazım bütçe 40.000 yardımcı olursanız çok sevinirim
şirketten sistem ödeme için saat 17:00 a kadar vaktim var yoksa hiçbir şekilde alamam3 saat sonra alırsanız ne gibi problemle karsilasicaksiniz
çok teşekkürler hocam kontrol ediyorumThunder V2 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Amd isterseniz nvida isterseniz arkadasin attığı sisteme bakabilirsiniz
teşekkürler kontrol ediyorumAlıntıyı görüntüleHunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
çok teşekkürler hocam şu an sizin belirttiğiniz şekilde yaptım hatta rami 2x16 olarak güncelledim yarım saat daha bekleyeceğim daha iyisi gelmezse direkt alacağımincehesaptakini alırsanız msi b650 seçin anakart ssd yi de değiştirin bi de soğutucu almanız lazım ona
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuya tekrar bakamıyacağım benim attığımı alacak olursanız resimdeki gibi özelleştirme yapıp alın
soğutucuyu da eklediniz demi ordakiçok teşekkürler hocam şu an sizin belirttiğiniz şekilde yaptım hatta rami 2x16 olarak güncelledim yarım saat daha bekleyeceğim daha iyisi gelmezse direkt alacağım
cl48 ram almayın bütçe varsaçok teşekkürler hocam şu an sizin belirttiğiniz şekilde yaptım hatta rami 2x16 olarak güncelledim yarım saat daha bekleyeceğim daha iyisi gelmezse direkt alacağım