Neler Yeni

Yardım 2 seçenekten hangisini seçerdiniz ?

BEYAZ MI SİYAH MI ? (EKİPMANLARIMIN BEYAZ OLDUĞUNU DİKKATE ALINIZ)

• Oy kullanan toplam üye
    19

medusa1

80+
Beyaz olan RS7. Siyah olan ise RS7 PRO.

İkisinden birini alacam hangisi sizce ? Farem , kulaklığım , masam beyaz. Klavye kaldı geriye. Sizce onu da beyaz mı alsam yoksa pro almak daha mı mantıklı ?

Ekler

• beyaz.png
    beyaz.png
    200.8 KB · Hit: 51
  • siyah.png
    siyah.png
    979.2 KB · Hit: 49

Shourd

80+ Gold

İkisinden birini alacam hangisi sizce ? Farem , kulaklığım , masam beyaz. Klavye kaldı geriye. Sizce onu da beyaz mı alsam yoksa pro almak daha mı mantıklı ?

bence beyaz olanı tercih edebilirsin ikisi arasından hem renk uyumu olur hemde özelikleri gayet benzer duruyor tabi pronun iyi yanları var ama

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence beyaz olanı tercih edebilirsin ikisi arasından hem renk uyumu olur hemde özelikleri gayet benzer duruyor tabi pronun iyi yanları var ama
Evet renk uyumu olarak beyaz bana da cazip geliyor hocam. Hatta beyazı alırsam keycapsleri değiştiririm. Şeffaf beyaz keycaps takarım daha da hoş durur. Fakat şeye takıldı kafam , pronun iyi yanları var dediniz. Benim bildiğim , pro olan sadece malzeme olarak farklı. Yani komple alüminyum. Bunun dışında teknik özellik olarak fark var mı ?

Shourd

80+ Gold
Evet renk uyumu olarak beyaz bana da cazip geliyor hocam. Hatta beyazı alırsam keycapsleri değiştiririm. Şeffaf beyaz keycaps takarım daha da hoş durur. Fakat şeye takıldı kafam , pronun iyi yanları var dediniz. Benim bildiğim , pro olan sadece malzeme olarak farklı. Yani komple alüminyum. Bunun dışında teknik özellik olarak fark var mı ?
yok diyebiliyorum zaten dedim ya iyi yanları var diye kendiniz söylediniz aslında siyah alıp beyaz keycap seti alabilirsin ama bütçe zorlar dediğin gibi yapmak dahada mantıklı olur senin açından

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin

beyaz daha güzel

medusa1

80+
yok diyebiliyorum zaten dedim ya iyi yanları var diye kendiniz söylediniz aslında siyah alıp beyaz keycap seti alabilirsin ama bütçe zorlar dediğin gibi yapmak dahada mantıklı olur senin açından
Beyaz olanı al diyorsunuz yani tamamdır hocam 1 oy sizden beyaza. Teşekkür ederim.

Shourd

80+ Gold

medusa1

80+
zevkimiz bir değildir bence ama sağdaki
Ekipmanlar beyaz olunca beyaza daha yakındım aslında. Yoksa siyah olan pro versiyon olduğu için direkt onu alır geçerim. Sizce siyah klavye sırıtmaz mı benim diğer ekipmanların yanında ?

Son düzenleme:
Top Bottom