2. Sınavlarımı oldum

MEB'in gönderdiği tarih 29 Mart 16 Nisan kardeşim.
bildirgede yazanlar : 1.sınavlarını olanlar 2.sınavlarını ayın 15'inden sonra yapacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

34-40 saniye ne knk 1 soru mu yaptın
sınav kolaydı üstteki mesajlarda nasıl yaptığım yazıyor

sorun değil reis

aga ben matematiği 4 dakikada bitirdim o.O2 dediğin cidden doğru :D
doğru

bildirgede yazanlar : 1.sınavlarını olanlar 2.sınavlarını ayın 15'inden sonra yapacaktır

sınav kolaydı üstteki mesajlarda nasıl yaptığım yazıyor
Bildirgede Tüm Okullar 2. dönem sınavlarını 29 Mart 16 Nisan arasında yapmak zorunda da yazıyor.

34-40 saniye ne knk 1 soru mu yaptın
hocaların bazıları 20 soruluk bir sınav varsa 40 soru atıyor sınıf grubuna diyelim sen onları ezberliyorsun sınava girince zaten direk işaretlion

peki 1. sınavlarını olanlar hakkıında yazılanları gördün mü h maddesi

''İkinci dönemin birinci sınavları 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında tamamlanacak.'' denildi. (Resmi Haber Sitesinde böyle yazıyor)​

''İkinci dönemin birinci sınavları 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında tamamlanacak.'' denildi. (Resmi Haber Sitesinde böyle yazıyor)​

bize hocaların attığı bildirge de 15 martta sınavlar yapılacak dedi

Link atar mısın?

Link atar mısın?
Googleye 2. sınavlar ne zaman yaz milliyet gazetesiydi sanırım

Sınavların iptal erteleme ihtimalinin yapılma ihtimalinden çok yüksek olduğu ortada.Öğretmenlerde söylüyor bunu..

Sınavların iptal erteleme ihtimalinin yapılma ihtimalinden çok yüksek olduğu ortada.Öğretmenlerde söylüyor bunu..
Umarım... teşekkürler

birinci döneme ilişkin sınavları yapamamış olan okullar, ikinci dönemin birinci sınavlarını 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında tamamlayacak. böyle yazıyor.​

iptal olsa çok iyi olur 2 maskeyle gidiyorum okula :D

Umarım... teşekkürler

birinci döneme ilişkin sınavları yapamamış olan okullar, ikinci dönemin birinci sınavlarını 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında tamamlayacak. böyle yazıyor.​

Yazı güncellenmiştir baktığımda yapıştırdığım yazıyordu

iptal olsa çok iyi olur 2 maskeyle gidiyorum okula :D
İnşallah benim yaklaşık 4-6 gündür boğazım ağrıyor ara ara hafifliyor geçmiş gibi oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,740
Üyeler
183,884
Son üye
ramdomhesap
Geri