Yardım 2 sorum var yardımcı olabilirmisiniz ??

usb den type-c 'ye bağlanır.
type-c klavyelerde kullanabilirsiniz.

2. soru Gamepower eva kaç alayım sizce 3,5,7 arasındaki fark nedir veya başka %75 klavye öneriniz var mı
Gamepower alma ç@p. Onun yerine git Ek75 al.
bu kablo type c den usb yime yoksa farklı soketmi birde bu kablo type c ile çalışan klavyelerle çalışırmı
Type c ile çalışan klavyelerle çalışır.

connect game'İ daha önceden duymadım güvenilir mi ve dareu iyi marka mı ? teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usb den type-c 'ye bağlanır.
type-c klavyelerde kullanabilirsiniz.
teşekkürler

connect game'İ daha önceden duymadım güvenilir mi ve dareu iyi marka mı ? teşekkürler
Connectgame güvenilirdir ama satış sonrası desteği zayıf. Klavye ile ilgili bir sorununuz olursa Dareu global destek ile halledebilirsiniz. Dareu iyi markadır bu arada Ek75'teki switchleri Dareu'nun dream switchleri bayağı kalitelidirler.

bu klavye yerıne gekky g61 alınmalı bu hotswap bile degil dareu ıyı marka ama bu model hos degıl

bu klavye yerıne gekky g61 alınmalı bu hotswap bile degil dareu ıyı marka ama bu model hos degıl
İyi de %75 klavye istiyor konu sahibi hot-swap olmasa bile Dareu'nun dream switchleri bayağı hoş özelleştirmesine gerek yok.

Son düzenleme:
İyi de %75 klavye istiyor konu sahibi hot-swap olmasa bile Dareu'nun dream switchleri bayağı hoş özelleştirmesine gerek yok.
ozellestırmeyle alakası yok swıtch bozulsa tonla ısle ugrasıcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,964
Üyeler
187,757
Son üye
Jeffrey Epstein
Geri