Arkadaslar bende iki tane m2 ssd slotu var bi tane takılıydi pcde simdi ek olarak 1 tb ssd aldim 2. Slota taktim goruntu gelmedi cikardim sorun devam ediyor sizce sorun nedir. Pc normalde çalışırken reset tuşu yanip sönerdi simdi yanmıyor
diğer ssdyi çıkardıktan sonra bios pilini söküp tekrar tak. Biosa gir. Eski ssd görünüyor mu bak. Ardından sistemi yeniden başlat. Açabilirsen bios güncelle. Ardından tekrar takmayı dene.Arkadaslar bende iki tane m2 ssd slotu var bi tane takılıydi pcde simdi ek olarak 1 tb ssd aldim 2. Slota taktim goruntu gelmedi cikardim sorun devam ediyor sizce sorun nedir. Pc normalde çalışırken reset tuşu yanip sönerdi simdi yanmıyor
Knk bios pilinide cikardim taktim gene olmadi (cok beklemedim hemen taktim biraz beklemem gerekir mi bilmiyorum)diğer ssdyi çıkardıktan sonra bios pilini söküp tekrar tak. Biosa gir. Eski ssd görünüyor mu bak. Ardından sistemi yeniden başlat. Açabilirsen bios güncelle. Ardından tekrar takmayı dene.
Bende de benzer bir durum olmuştu. Sata ssd bozulmuştu bende. Söktüğüm zaman sende olduğu gibi açılmıyordu. Fişten çekip açma düğmesine 10 saniye basılı tutup tekrar sistemi açıyordum. Çalışıyordu. Yabancı kaynaklarda bir çok bilgisayar tamirinde cmos reset görüyorum. Onu da deneyebilirsin.Knk bios pilinide cikardim taktim gene olmadi (cok beklemedim hemen taktim biraz beklemem gerekir mi bilmiyorum)