Neler Yeni

2. Ssdi taktim pc açılmıyor

Ker0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim Üzer
Arkadaslar bende iki tane m2 ssd slotu var bi tane takılıydi pcde simdi ek olarak 1 tb ssd aldim 2. Slota taktim goruntu gelmedi cikardim sorun devam ediyor sizce sorun nedir. Pc normalde çalışırken reset tuşu yanip sönerdi simdi yanmıyor

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Ahmet Aydın
Arkadaslar bende iki tane m2 ssd slotu var bi tane takılıydi pcde simdi ek olarak 1 tb ssd aldim 2. Slota taktim goruntu gelmedi cikardim sorun devam ediyor sizce sorun nedir. Pc normalde çalışırken reset tuşu yanip sönerdi simdi yanmıyor
diğer ssdyi çıkardıktan sonra bios pilini söküp tekrar tak. Biosa gir. Eski ssd görünüyor mu bak. Ardından sistemi yeniden başlat. Açabilirsen bios güncelle. Ardından tekrar takmayı dene.

Ker0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim Üzer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer ssdyi çıkardıktan sonra bios pilini söküp tekrar tak. Biosa gir. Eski ssd görünüyor mu bak. Ardından sistemi yeniden başlat. Açabilirsen bios güncelle. Ardından tekrar takmayı dene.
Knk bios pilinide cikardim taktim gene olmadi (cok beklemedim hemen taktim biraz beklemem gerekir mi bilmiyorum)

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Ahmet Aydın
Knk bios pilinide cikardim taktim gene olmadi (cok beklemedim hemen taktim biraz beklemem gerekir mi bilmiyorum)
Bende de benzer bir durum olmuştu. Sata ssd bozulmuştu bende. Söktüğüm zaman sende olduğu gibi açılmıyordu. Fişten çekip açma düğmesine 10 saniye basılı tutup tekrar sistemi açıyordum. Çalışıyordu. Yabancı kaynaklarda bir çok bilgisayar tamirinde cmos reset görüyorum. Onu da deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,995
Üyeler
170,446
Son üye
osmansait
Top Bottom