Kolay gelsin. Şuan 120GB SSD kullanıyorum SATA olarak. Bir tane daha 120GB SSD alsam, disk birleştirme yapsam sıkıntı olur mu? Windowsun kendisinden mi birleştireyim yoksa anakarttan Raid işlemi yaparak mı?
2 farklı fiziksel diski birleştiremezsin.Kolay gelsin. Şuan 120GB SSD kullanıyorum SATA olarak. Bir tane daha 120GB SSD alsam, disk birleştirme yapsam sıkıntı olur mu? Windowsun kendisinden mi birleştireyim yoksa anakarttan Raid işlemi yaparak mı?
Youtube fiziksel disk birleştirme videoları ile dolup taşarken siz neye dayanarak bunu söylüyorsunuz acaba?2 farklı fiziksel diski birleştiremezsin.
Normal disk birleştirme videoları tek disk için, 2 farklı disk için değil. RAID yapmaktan bahsediyorsan o ayrı bir konu.Youtube fiziksel disk birleştirme videoları ile dolup taşarken siz neye dayanarak bunu söylüyorsunuz acaba?
Kanka 2 farklı disk birleştiremessin ama bir diski 2 ye bölüp tekrar birleştirebilirsinYoutube fiziksel disk birleştirme videoları ile dolup taşarken siz neye dayanarak bunu söylüyorsunuz acaba?
Kolay gelsin. Şuan 120GB SSD kullanıyorum SATA olarak. Bir tane daha 120GB SSD alsam, disk birleştirme yapsam sıkıntı olur mu? Windowsun kendisinden mi birleştireyim yoksa anakarttan Raid işlemi yaparak mı?