20 lira farkla büyük boy iste kralO zaman 2 burger gömüyorum hocam.
20 lira farkla büyük boy iste kralO zaman 2 burger gömüyorum hocam.
az daha koyup alınmıyor maalesef en uygun üyelik aylık 1300 liraya geliyor oda en uygunuyemeyin beyler bunun yerine az daha para koyar 1 aylik gym uyeligi alip 76 bw ile 110 bench pr almayı tercih ederim
Hala daha bu markalardan alışveriş yapanlara çok çok çok üzülüyorum
Hayır, 1 aylık GYM üyeliği şuanda 350₺ benim şehrimde. Sen çok pahalılarına bakıyorsun.az daha koyup alınmıyor maalesef en uygun üyelik aylık 1300 liraya geliyor oda en uygunu
İBB Sağolsun 80 liraya 18 gün kullanan benHala daha bu markalardan alışveriş yapanlara çok çok çok üzülüyorum
Hayır, 1 aylık GYM üyeliği şuanda 350₺ benim şehrimde. Sen çok pahalılarına bakıyorsun.
nasıl laİBB Sağolsun 80 liraya 18 gün kullanan ben
İBB tesislerinde 18 kontör veriyor 80 liraya, (100 oldu geçen gün) bitince tekrar tekrar alabiliyorsun.büyük ihtimal eksik ve özensiz getirecekler, yerinde yencekse iyi bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl la
Normalde belediye tesisleri ile işim olmaz (ucuz veya beleş olunca 10km yakınına yaklaşmak istemediğin tipler oluyor) ama fiyatlar uçmuşken denemek isterdim benim şansıma yakınımda tesis yok. Memnunsanız devam edin valla yoksa dışarıda adamı öpüyorlar.İBB tesislerinde 18 kontör veriyor 80 liraya, (100 oldu geçen gün) bitince tekrar tekrar alabiliyorsun.
Öyle hocam ben de 1 senedir buradayım hem erken saatte açılması hem de ucuz olması benim için biçilmiş kaftan. Dediğiniz gibi dallama çok fakat ben sabah 6.30 da gittiğimden emekli dayılar ve 2-3 tane işinde gücünde eleman oluyorNormalde belediye tesisleri ile işim olmaz (ucuz veya beleş olunca 10km yakınına yaklaşmak istemediğin tipler oluyor) ama fiyatlar uçmuşken denemek isterdim benim şansıma yakınımda tesis yok. Memnunsanız devam edin valla yoksa dışarıda adamı öpüyorlar.
Baya iyiymiş 1k bizdeHayır, 1 aylık GYM üyeliği şuanda 350₺ benim şehrimde. Sen çok pahalılarına bakıyorsun.
1k da uygun hocamBaya iyiymiş 1k bizde