Neler Yeni

🔥İndirim 2 taner burger menü 200₺

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Rüveyda Akın

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Onur Yücel
büyük ihtimal eksik ve özensiz getirecekler, yerinde yencekse iyi bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl la
İBB tesislerinde 18 kontör veriyor 80 liraya, (100 oldu geçen gün) bitince tekrar tekrar alabiliyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Onur Yücel
Tabi makine çeşidi kısıtlı ve bozulursa biri uzun süre sonra tamir ediyorlar ve bedava olduğu için gün içinde ana baba günü oluyor gitme şansınız yok ben sabah gittiğim için sorun olmuyor

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Erdem
İBB tesislerinde 18 kontör veriyor 80 liraya, (100 oldu geçen gün) bitince tekrar tekrar alabiliyorsun.
Normalde belediye tesisleri ile işim olmaz (ucuz veya beleş olunca 10km yakınına yaklaşmak istemediğin tipler oluyor) ama fiyatlar uçmuşken denemek isterdim benim şansıma yakınımda tesis yok. Memnunsanız devam edin valla yoksa dışarıda adamı öpüyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Onur Yücel
Normalde belediye tesisleri ile işim olmaz (ucuz veya beleş olunca 10km yakınına yaklaşmak istemediğin tipler oluyor) ama fiyatlar uçmuşken denemek isterdim benim şansıma yakınımda tesis yok. Memnunsanız devam edin valla yoksa dışarıda adamı öpüyorlar.
Öyle hocam ben de 1 senedir buradayım hem erken saatte açılması hem de ucuz olması benim için biçilmiş kaftan. Dediğiniz gibi dallama çok fakat ben sabah 6.30 da gittiğimden emekli dayılar ve 2-3 tane işinde gücünde eleman oluyor

Top Bottom