Neler Yeni

2 TB Harddisk alacağım ve bunun hakkında sorum

ArdaAK0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda
Merhabalar, bilgisayarımda 500gb m.2 ssd var fakat bu depolama bana yetmedi o yüzden 2tb hdd alacağım ama hayatımda ilk defa kasa topladım itopyadan.Hdd alacağınız zaman bize getirin biz takalım dediler ama itopyanın mağazası bizde neredeyse 30 dk bu yola 5 dakikalık harddisk takmak saçma olur diye düşündüm.O yüzden size danışayım dedim sizce harddisk aldığım zaman kendim mi takmalıyım(hiç donanım takmadım) yoksa götürmeli miyim? (Kasa GameboosterG3309B 550W 80+).

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar, bilgisayarımda 500gb m.2 ssd var fakat bu depolama bana yetmedi o yüzden 2tb hdd alacağım ama hayatımda ilk defa kasa topladım itopyadan.Hdd alacağınız zaman bize getirin biz takalım dediler ama itopyanın mağazası bizde neredeyse 30 dk bu yola 5 dakikalık harddisk takmak saçma olur diye düşündüm.O yüzden size danışayım dedim sizce harddisk aldığım zaman kendim mi takmalıyım(hiç donanım takmadım) yoksa götürmeli miyim? (Kasa GameboosterG3309B 550W 80+).
Az biraz bilgin varsa bile kendin takabilirsin zor bir şey değil.

Veya diski itopyadan alacaksan mağazaya git al almışken de taktır. Takmak sorun değil de kargoda disk çok sarsılırsa hasar görebiliyor.

ArdaAK0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az biraz bilgin varsa bile kendin takabilirsin zor bir şey değil.

Veya diski itopyadan alacaksan mağazaya git al almışken de taktır. Takmak sorun değil de kargoda disk çok sarsılırsa hasar görebiliyor.
İtopyada 1100tl, hepsiburada,amazon da 800tl fiyat farkı fazla gibi geldi

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
Bence kendin takmayı öğrenmek daha iyi bu şekilde kasanın diğer bileşenlerini ve yerlerini kabloları vb. öğrenirsin. videolardan bakarak zarar vermeden daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,508
Üyeler
164,856
Son üye
serserimor
Top Bottom