2 TB M2 SSD ÖNERİSİ.

CyRoN

80+
Reaksiyon skoru
6
Şu an kullandığım SSD yetmemeye başladı uzun süre götürebilmek adına 2tb SSD almak istiyorum
Anakart: MSI A520M-A PRO

Şu an kullandığım SSD yetmemeye başladı uzun süre götürebilmek adına 2tb SSD almak istiyorum
Anakart: MSI A520M-A PRO

Şu an kullanılan M.2 mi SATA 3.0 mı?

Şu an kullanılan M.2 mi SATA 3.0 mı?
Yok pcie 3.0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okuma yazma değerleri daha yüksek olsa daha iyi olur

SSD'nin şekli manasında.

1748287854059.webp

1748287858351.webp

Takılı olan model NVMe M.2 şeklinde mi, SATA 3.0 şeklinde mi yani. Buna göre alınacak ürün değişebilir.

Pardon yanlış okumuşum M2 şu an kullandığım SSD
1 adet M.2 SSD slotu olduğundan SATA 3.0 SSD almak gerekiyor veya X1 slotuna dönüştürücü takarak ek M.2 SSD'yi kullanmak gerekiyor. Alınacak SATA 3.0 SSD'lerin kalitesi de fiyatlarına göre geride kalır M.2'lere nazaran.

Şu anki fiyatlarına göre SD Extreme modeli daha iyidir. Ara sıra Plus G3'ün 4.2k altında satıldığı oluyor, ne kadar ucuz o kadar iyi.

Anakartın M.2 SSD slotuna yenisi, X1 to M.2 dönüştürücüye de eldeki model takılabilir. 1000 MB/s hız verir dönüştürücü, kullanıma negatif etki etmez.

1 adet M.2 SSD slotu olduğundan SATA 3.0 SSD almak gerekiyor veya X1 slotuna dönüştürücü takarak ek M.2 SSD'yi kullanmak gerekiyor. Alınacak SATA 3.0 SSD'lerin kalitesi de fiyatlarına göre geride kalır M.2'lere nazaran.

Şu anki fiyatlarına göre SD Extreme modeli daha iyidir. Ara sıra Plus G3'ün 4.2k altında satıldığı oluyor, ne kadar ucuz o kadar iyi.

Anakartın M.2 SSD slotuna yenisi, X1 to M.2 dönüştürücüye de eldeki model takılabilir. 1000 MB/s hız verir dönüştürücü, kullanıma negatif etki etme
anladığım kadarıyla sen eskisinin yanına yeni ssd alacağımı düşünmüşsün de ben diğer ssdyi çıkarıcam zaten dönüştürücüye gerek yok
Ssd önerileri için teşekkürler

anladığım kadarıyla sen eskisinin yanına yeni ssd alacağımı düşünmüşsün de ben diğer ssdyi çıkarıcam zaten dönüştürücüye gerek yok
Ssd önerileri için teşekkürler
Rica ederim. Anakart modeli yazılınca, şu an kullanıldığı da yazılınca farklı bir seçenek gelmedi, hazır sistem kullanılıyorsa da slot dolu oluyor. İşe yaradıysa gerisi teferruat neticede.

Geri