Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2 TB Seagate Taşınabilir Harddisk her şey dahil 751 TL

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes

TahinPekmez

80+ Silver

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
2. El, bilgisayar, donanım, indirim
Seagate hdd tavsiye etmem, ssd leri hakkında bir şey diyemeyeceğim. En çok bozulan hddler arasında 1. Sırasa hitachi - hgst, 2. Seagate

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Seagate hdd tavsiye etmem, ssd leri hakkında bir şey diyemeyeceğim. En çok bozulan hddler arasında 1. Sırasa hitachi - hgst, 2. Seagate
3 tane seagate hdd var elimde, 2 tanesi 500lük 1 tanesi 1tblik. 500lükler 8 senelik. 1tb olan 6 senelik. Aktif olarakta kasada takılı kullanıyorum.

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
3 tane seagate hdd var elimde, 2 tanesi 500lük 1 tanesi 1tblik. 500lükler 8 senelik. 1tb olan 6 senelik. Aktif olarakta kasada takılı kullanıyorum.
Bu istatiği rahatça çıkartacak kadar çok bilgisayar söküyorum ve testler yapıyorum. Yıllardır ve yüzlerce kez. Sen şanslı olabilirsin hepsi bozuluyor demedim zaten. Bir bad sector testi yap bakalım belki vardır bir şeyler :)

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hocam hddler arasında çok fazla tercih edildiği için mi acaba çünkü hakkında genel olarak hep olumlu yorumlar var yılların markası birde

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
hocam hddler arasında çok fazla tercih edildiği için mi acaba çünkü hakkında genel olarak hep olumlu yorumlar var yılların markası bird
hocam hddler arasında çok fazla tercih edildiği için mi acaba çünkü hakkında genel olarak hep olumlu yorumlar var yılların markası birde
Tabi bu da bir ihtimal olabilir hocam ama her cihazda seagate disk yok ama artık seagate veya hgst disk görünce bu %80 bozuktur diyorum. Biz de 16-17 sene evvel seagate tavsiye ederdik ama uzun vadede gördük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,102
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom