Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2 TB Seagate Taşınabilir Harddisk her şey dahil 751 TL

burak9956

80+ Bronze
ben 4 parça ürün aldım amazon us satıcısından iptal gelmedi hala, müşteri hizmetleri ile iletişime geçin belki yardım edebilirler.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Bende sipariş onaylandı maili geldi ama Amazon US üzerinden daha önce hiç alışverişim olmadı belki iptal etmezler gözden kaçar x) . Amazon Germany üzerinden de 2 aydır alışveriş olmadı. Amazon.jp alışverişlerim oluyor ama o bunlardan tamamen ayrı zaten :)

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Benimde iptal edilmiş, Al-sata gider miydi bu hdd?

ahmetbirs

80+ Bronze
sahibinden ilanları kalksın hocam :D

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ben de hala iptal yok (gönderilecek durumda) anlamadım sırayla mı iptal ediyorlar yoksa 1den fazla ürün alanı mı iptal ediyorlar. 5 ürün sınırı vs muhabbeti vardı diye mi mail atıyorlar. Ben 1 tane kullanmak için almıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cangin
amazon.us satıcısı ise uzak durun son 3 siparişim yanlış geldi üstüne bide iade de sıkıntı çıkardılar halen birinin iadesini alamadım

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
amazon.us satıcısı ise uzak durun son 3 siparişim yanlış geldi üstüne bide iade de sıkıntı çıkardılar halen birinin iadesini alamadım
yanlış geldi derken? Ram vs aldıysan bazen ürün etiketi ve açıklamada yazılan kısım farklı oluyor bunu görüp başlığa göre alırsan yanlış gelmesi normal. "Ürün Bilgileri, Teknik Ayrıntılar" kısmında parça no adı vs ile. Ürün başlığı aynı olup yanlış gelen oldu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cangin
yanlış geldi derken? Ram vs aldıysan bazen ürün etiketi ve açıklamada yazılan kısım farklı oluyor bunu görüp başlığa göre alırsan yanlış gelmesi normal. "Ürün Bilgileri, Teknik Ayrıntılar" kısmında parça no adı vs ile. Ürün başlığı aynı olup yanlış gelen oldu mu?
ram aldım yanlış ram gönderdiler,,, ssd aldım birinde farklı ssd gönderdiler diğerinden 2 yerine 1 tb gönderdiler... üstelik bu siparişleri vermeden farklı farklı müşteri temsilcinden teyit alarak siparişleri oluşturmuştum... yine de yanlış geldi

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
ram aldım yanlış ram gönderdiler,,, ssd aldım birinde farklı ssd gönderdiler diğerinden 2 yerine 1 tb gönderdiler... üstelik bu siparişleri vermeden farklı farklı müşteri temsilcinden teyit alarak siparişleri oluşturmuştum... yine de yanlış geldi
Dostum soruma cevap vermemişsin. Dedim ki ürün başlığı ve içeriği altta yazan farklı mıydı? Mesela başlıkta 64gb der yanlış yazılmıştır çok ucuz diye almışsındır ama hata olma olasılığını bilerek almışsındır. Altta açıklamada farklı başlıkta farklı yazan olabiliyor. Sen gidip aşırı indirimli hatalı isim girilmiş bir şeyi aldığın zaman müşteri temsilcisi de ne görürse onu söyler zaten. Bu tarz durum oluşabileceğini düşünmen gerekir zaten. Ama bizim Harici HDD'de 2TB yazıyor mesela altta da yazıyor başlıkta da yazıyor. Açıklamadaki koda bakınca da 2tb 2.5 inç seagate. Şimdi gidip bana bunu 1tb göndermezler buna %100 eminim. Sendeki durum farklı onu anlatmak istiyorum. SSD ve RAM'lerde çok oluyor. 4tb diyor ama 2tb yazacağına yanlış yazmış oluyor siz de alayım şansımı deneyeyim diyorsunuz. Sonrasında isyan edemezsiniz. Altındaki açıklama kısmında eminim ürün kodunda vs 2tb yazıyordur (başlıkta farklıdır). Siz de müşteri temsilcisine başlığı sormuşsunuzdur vs ama onlar bir şey bilmez ne aldıysanız o gelir der tabi.

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Onlar aslında ürün kodunda mesela 32 gb ram yazıp başlığında 64 GB yazan ramler olmasın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,732
Üyeler
165,883
Son üye
serosero
Top Bottom