2 tb ssd önerisi !!!!!

direk bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu alacağına bunu alsın hem heatsink var (anakartında 2. slota takacağı için orda pasif soğutucu yok) hem de düz modelinden daha ucuz şuan
pardon bu djgsgkhnsdf

dram takıntın yoksa Adata Legend 900 Pro 2TB Okuma:7400 Yazma:6000 MB/s PCIe Gen4x4 M.2 NVMe SSD 6400tlye bu var teknolojisi bu fiyat bandında çok iyi, 2 tb depolamaya gider aslında oyunda oynarsın rahat, anakartında heatsing varsa zaten soğutma derdin olmaz. dram olsun diyorsan 4 bin tl daha vermen lazım.

dram takıntın yoksa Adata Legend 900 Pro 2TB Okuma:7400 Yazma:6000 MB/s PCIe Gen4x4 M.2 NVMe SSD 6400tlye bu var teknolojisi bu fiyat bandında çok iyi, 2 tb depolamaya gider aslında oyunda oynarsın rahat, anakartında heatsing varsa zaten soğutma derdin olmaz. dram olsun diyorsan 4 bin tl daha vermen lazım.
bütçe 10 k 2.ssd için soğutma yok aslında üstteki samsung olanı alıcaktımda soğutmalı olanı onlarda bir sorun var mış düzeldimi bilmiyorum o yüzden emin olamadım o yüzden 10 k ile alına bilecek en iyi ssd yi arıyorum

10 bin bütçeli soğutuculu dramli ssdi arıyorsun anladığım kadarıyla, yani çokda seçenek yok şayet oyun için alıyorsan, depolama için kullanacaksan daha ucuz m2 ler seçebilirsin. daha işine gelir yoksa üstteki samsung da iişini görür

10 bin bütçeli soğutuculu dramli ssdi arıyorsun anladığım kadarıyla, yani çokda seçenek yok şayet oyun için alıyorsan, depolama için kullanacaksan daha ucuz m2 ler seçebilirsin. daha işine gelir yoksa üstteki samsung da iişini görür
oyun için arıyorum üstteki soğutuculu samsung yattı şuan için aklıma ama onlarda bir sorun varmış galiba çözüldümü bilmiyorum

@Zertyuh o modelde en son işletim sistemlerinde sorun yaşayan kullanıcılar vardı hala varmı bilmiyorum ama tabi alternatif model istersen https://www.n11.com/urun/kingston-r...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel alabilirsin soğutma bloğu yok ancak blok kendin daha kalın soğtuma bloğu alıp takarsın bence.
o kısımda pek fazla yer yok daha kalın bir soğutucu için asus tuf 5070 ti kullanıyorum sanki fazla boşlık yok gibi görünüyor

@Zertyuh ozaman 300tlye standart aluminyum bloklar var m2 için alır takarsın illa üzerinde gelen bir m2 alman şart değil 300tl lik bloklar da iş görür aynı şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri