Merhaba,
Öğrenciyim boş zamanım oldukça fazla, bu boşa kalan fazla zamanda 3 haber yazabileceğimi düşünüyorum. Teknolojiye meraklıyım, teknolojiye olan bilgimi geliştirmek için öğrenme kaynağım olarak resmi makaleleri baz alıyorum. Maddelerin uygunluk seviyesini de aşağıda belirttim, seçilirsem benim için hobi kaynağı olur ve zamanımı buna ayırmaktan memnun olurum.
1-Wordpress kullanımını bilmek: Daha önce üzerinde kendimi geliştirmeye çalıştım, ara yüzünü ve nasıl işlediğini az çok biliyorum fakat tabii ki de "tam hakim" değilim. Kendimi geliştirebilirim.
2- Güncel ve heyecan uyandıracak haberler yazmak: Teknolojiye olan merakım oldukça fazla, insanların teknolojiye olan merakı da dönemden döneme değişse de hangi konuya merak ve heyecan duyacaklarını kestirmek fazla zor değil.
4- Günlük min 3 haber yazacak: Boş zamanım oldukça fazla ve boş zamanlarımda teknolojiyle ilgilenmek benim için bir hobi, teknolojik alanda haber yazmak ise seçilir isem benim için ek bir hobi daha olur ve yazmakta sıkıntı çekmem.
5- 16 yaş ve üzeri: 17 yaşındayım, 18'e gireceğim.
NOT: Yukarıda teknoloji ile ilgili konuları baz aldım, haberin ne konularla ilgili yazılacağı ile ilgili bir bilgim yoktur. Teknoloji ile ilgilenmek benim için bir hobi ve bunu yapabilirim. Haber içerikleri birçok konuyu (spor, gündem(teknoloji hariç), sağlık vb..) barındırırsa bu benim için hobi olmaktan çıkar ve zorlanırım. Bu yüzden sadece teknoloji için madde yazdım.