2 yıllık bölümler ile yurtdışına gidilebilir mi?

Reaksiyon skoru
0
Anadolu lisesinde okuyorum. 2 yıllık sayısal bölümler olarak elektrik, elektronik haberleşme teknolojisi, elektronik, uçak teknolojisi bölümlerini İstanbul-Ankara gibi yerlerde rahatça okuyabilirim. İngilizcem var. Kendimi geliştirip yurtdışında iş bulma imkanım yüksek mi?
Aslında yurtdışına bölüm önemli olmadan da gidilebilir fakat ben olanaklarını ve imkanlarını soruyorum.

Anadolu lisesinde okuyorum. 2 yıllık sayısal bölümler olarak elektrik, elektronik haberleşme teknolojisi, elektronik, uçak teknolojisi bölümlerini İstanbul-Ankara gibi yerlerde rahatça okuyabilirim. İngilizcem var. Kendimi geliştirip yurtdışında iş bulma imkanım yüksek mi?
Aslında yurtdışına bölüm önemli olmadan da gidilebilir fakat ben olanaklarını ve imkanlarını soruyorum.
Gitmek istediğin ülkede kullanılan iş ilan programlarını araştır. O uygulamalardaki istenen gereksinimlere bak. Iş verenler neler istemiş vs. linked in den trde okuyup yurtdışına gidenlere de bakabilirsin.

uçak teknolojilerini araştır onla çok rahat gidersin. belli lisansları var bu lisansları almak için iş tecrübesi edinmen gerek o lisansları yıllar içinde toplayarak istediğin ülkede iş bulursun.

Elbette gidilebilir. 2 yıllık bölümlerin içinde gerçekten çok iyi bölümler var. Mesela aşçılık. Tartışmasız Dünya'da en çok kabul gören meslek. Bu meslekte kendinizi geliştirirseniz yurt dışı kapıları size elbette ki açılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri