olabilir. 4 yıllıkta dil bilirsen işsiz kalma ihtimalin çok düşük olurevet bende 4 yıllık okumak istiyorum peki 2 yıllık okursam işsiz kalma gibi bir durumum olurmu
ben şahsen dokuz eylül lojistik yönetimi hedefliyorum hazırlık okuyacağım 2 yıllık önermem sahada çalıştırırlar seni çok bir maaş beklentin olmasın ama 4 yıllık okursan masa başı bir işin olur güzel de maaşın olurselamlar izmirde yaşıyorum üniversiyeyi de izmirde okumak istiyorum lojistik okumak istiyorum 4 yıllık gelmesse 2 yıllık okunur bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ??
bundan sonra ben paranın masa bası islerde değil sahadaki islerde olacagını düsünüyorum nere elini atsan mühendis mimarben şahsen dokuz eylül lojistik yönetimi hedefliyorum hazırlık okuyacağım 2 yıllık önermem sahada çalıştırırlar seni çok bir maaş beklentin olmasın ama 4 yıllık okursan masa başı bir işin olur güzel de maaşın olur
zaten öyle, bizim burda 3-5 yıllık pazarlamacıya 35k maaş veriyolar. (üniversite okumamış olsa bile)bundan sonra ben paranın masa bası islerde değil sahadaki islerde olacagını düsünüyorum nere elini atsan mühendis mimar
eşit ağırlk mısın kralben şahsen dokuz eylül lojistik yönetimi hedefliyorum hazırlık okuyacağım 2 yıllık önermem sahada çalıştırırlar seni çok bir maaş beklentin olmasın ama 4 yıllık okursan masa başı bir işin olur güzel de maaşın olur
2 yıllık okunmaz diyorsun yani aslında matematıkğim hic yok ve nasıl toparlayadcağımı bilmiyorum ders calısıyorum ama 4 yıllık olmassa 2 yıllık diye düşünmüştümzaten öyle, bizim burda 3-5 yıllık pazarlamacıya 35k maaş veriyolar. (üniversite okumamış olsa bile)
çok bir şey yapmana gerek yok. git edebiyat çalış 10 tanede mat yapsan yetereşit ağırlk mısın kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 yıllık okunmaz diyorsun yani aslında matematıkğim hic yok ve nasıl toparlayadcağımı bilmiyorum ders calısıyorum ama 4 yıllık olmassa 2 yıllık diye düşünmüştüm
hayırlı geceler olsunanladım kral tesskur eder hayırlı geceler <3