Neler Yeni

20.000 mah powerbank tavsiyesi

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
Arkadaşlar merhaba bana şöyle sağlam kaliteli uzun yıllar kullanacağım bir powerbank lazım bütçe sorun değil yeterki sağlam bir şey olsun telefonum s20 fe 4500 mah 25 w hızlı şarj destekliyor kutudan çıkan 15w var şuan ama ileride onuda alıcam powerbank içinde kullanırım Bluetooth kulaklık telefon şarj edicem ısınması az güvenlik özellikleri çok hızlı şarj olup hızlı şarj edebilen kapasitesi düşmeyen kısacası en üst düzeyde bir şey arıyorum tavsiye edebileceğiniz model varmı şimdiden teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar merhaba bana şöyle sağlam kaliteli uzun yıllar kullanacağım bir powerbank lazım bütçe sorun değil yeterki sağlam bir şey olsun telefonum s20 fe 4500 mah 25 w hızlı şarj destekliyor kutudan çıkan 15w var şuan ama ileride onuda alıcam powerbank içinde kullanırım Bluetooth kulaklık telefon şarj edicem ısınması az güvenlik özellikleri çok hızlı şarj olup hızlı şarj edebilen kapasitesi düşmeyen kısacası en üst düzeyde bir şey arıyorum tavsiye edebileceğiniz model varmı şimdiden teşekkürler
2-3 senedir anker powercore kullanıyorum. herhangi bir sıkıntısı yok. hala taş gibi çalışıyor. ilk zamanlar nasıl şarj ediyorsa hala aynı gibi.

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baya iyi gibi duruyor bu powerbank tek garibime giden neden micro usb her yer type c ye dönüyor artık veri aktarımı vs herşeyiyle type c daha iyi değilmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Doğru, type c koymak her zaman daha mantıklı. Ancak günümüzde çoğu insanın telefonu hala micro usb de olabiliyor. O yüzden üreticiler ikisini de koyuyorlar. Yakın zamanda artık micro usb diye bir şey kalmayacak...

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
Doğru, type c koymak her zaman daha mantıklı. Ancak günümüzde çoğu insanın telefonu hala micro usb de olabiliyor. O yüzden üreticiler ikisini de koyuyorlar. Yakın zamanda artık micro usb diye bir şey kalmayacak...
Evet hoşuma gitti powerbank ama micro usb işi bozdu telefonum zaten type c hadi onu geçtim Bluetooth kulaklıklığım bile type c yokmu bunun gibi bir model kaliteli ve uzun yıllar kullanacağım için type c şart gibi bir şey

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
Arkadaşlar yokmu bir model önerebilcek hemen alıcam çünkü lazım oluyor

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Arkadaşlar yokmu bir model önerebilcek hemen alıcam çünkü lazım oluyor
knk type c var powerbankte
ben 2 senedir kullanıyorum bir sıkıntısı yok gayet iyi 3 günde bir şarj etmem gerekiyor o kadar
fakat powerbank alınca kablo almana gerek yok powerbank zaten destekliyor hızlı şarjı

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
knk type c var powerbankte
ben 2 senedir kullanıyorum bir sıkıntısı yok gayet iyi 3 günde bir şarj etmem gerekiyor o kadar
fakat powerbank alınca kablo almana gerek yok powerbank zaten destekliyor hızlı şarjı
Hangi model o

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23.3 KB · Hit: 103

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
https://www.hepsiburada.com/anker-p...cikisli-powerbank-siyah-a1363-p-HBV00000N24BH ankerin güzel bir powerbanki 18w çıkış veriyor ve gayet hızlı sarj eder. Type c girişi de mevcut. https://www.hepsiburada.com/baseus-...abilir-sarj-cihazi-ppimda-a0a-p-HBV00000QX1SO bu da baseusun güzel bir powerbanki ankerle farklı 22.5 w ile hızlı sarj edebiliyor.
Baseus adaman olan sanırım çok iyi bir powerbanke benziyor bunu alıcam ama bilindik siteden ve bilindik satıcıdan amazon gibi

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
https://www.hepsiburada.com/anker-p...cikisli-powerbank-siyah-a1363-p-HBV00000N24BH ankerin güzel bir powerbanki 18w çıkış veriyor ve gayet hızlı sarj eder. Type c girişi de mevcut. https://www.hepsiburada.com/baseus-...abilir-sarj-cihazi-ppimda-a0a-p-HBV00000QX1SO bu da baseusun güzel bir powerbanki ankerle farklı 22.5 w ile hızlı sarj edebiliyor.
Adamanı amazon üzerinden sipariş verdim yanınada samsung 25 w hızlı şarj aletinide aldım hem telefonda hem powerbank te kullanırım diye sorum şu 22.5w diyor powerbank ben bu 2siyle powerbankı 22.5 w destekliyor sanırım o 22.5 w ile şarj olurmu aynı şekilde powerbank ve telefon arası bu orjinal kablolayla 25 w şarj edebilirmiyim 2side satıcı olarak amazon yazıyor yani orjinal

Top Bottom