20.000 TL monitör dahil sistem

Ultra değil High isterim zaten rtx açınca hatta medium ayarlara alırım görüntü farkı fazla yoksa
Her yıl teknoloji güncelleniyor, 1 yıl sonra ne olabilir bilemeyiz. RTX teknolojisini oyunda performansı düşürüyor. DLSS modunu kalite yerine performans modunda kullanırsanız daha yüksek fps değerlerine sahip olabilirsiniz.

İ5 12400F performans olarak zaten çok güçlü sırf overclok için düşük seviye bir işlemci almaya gerek yok. Paylaştığım video da sistemin incelemesi mevcuttur.

Baktım videolara benckmarkttan 30 FPS fark olabiliyor overclock yapsam yani aynı olcak bencede alınmaz ben hiç AMD alamadığımdan bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her yıl teknoloji güncelleniyor, 1 yıl sonra ne olabilir bilemeyiz. RTX teknolojisini oyunda performansı düşürüyor. DLSS modunu kalite yerine performans modunda kullanırsanız daha yüksek fps değerlerine sahip olabilirsiniz.
Dlss tabii ki dlss bilmeyen mi var kalite yada performans Alcan oynayacan

O zaman sipariş vercem
Baktım videolara benckmarkttan 30 FPS fark olabiliyor overclock yapsam yani aynı olcak bencede alınmaz ben hiç AMD alamadığımdan bilmiyorum

Dlss tabii ki dlss bilmeyen mi var kalite yada performans Alcan oynayacan
Sipariş verdim PC yi

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Geri