Neler Yeni

20.000 TL'ye Ne Alırdınız?

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Tamam ama gereksiz şuan bendede ps 4 var tüm exc leri oynadım ps5 e özel bişi daha göremedik zaten
Doğru ama yine güzel cihaz ağa yani ben konsolcuyum sen PC ci olabilirsin ztn şuan bende series x var çok PS fanboy degilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce güzel bi karışık kebap söylerim ki sakin kafayla düşüneyim.
Bizede ismarla 20k az değil maximum 100 lira gider

Zâdegân

80+
Saydıklarınız aslında oldukça temel ve ulaşılması kolay olan ihtiyaçlar. Fakat bizim ülkemiz için geçerli değil.
Şöyle ki, kitapların hepsini elbette alırım yâhud saydığım diğer ürünleri... Lâkin kitapların sayısı az değil ve çoğu çeviri kitap olduğundan sadece tanesi 60 - 70 TL dolaylarında geziyor. Haliyle bu kadar kitabı aynı anda almak çok güç. Dediğim öncelikli olarak bunları temin ederdim, yoksa alınacak bir çok şey vardır.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Doğru ama yine güzel cihaz ağa yani ben konsolcuyum sen PC ci olabilirsin ztn şuan bende series x var çok PS fanboy degilim

Bizede ismarla 20k az değil maximum 100 lira gider
100 ne hocam 2 3 kişilik söylerim havadan para gelmiş yaz oraya 400 sen

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Ne sen sor, ne ben söyleyim. Biraz fazla harcama yapmanın sonucundan .....

🤣 Yok öyle değil. 🤣
PC yi cokmu abarttin

Zâdegân

80+
Güzel kitap önerileriniz varsa alabilirim. Bende son bir kaç aydır kitap okumaya sardım ve benimde okumak istediğim bir dünya kitap vardır. Şuan ise bu zamana kadar okumadığım için kendime kızıyorum. :)
Hocam, ben tarih ile ilgilendiğim için tarih alanında güzel kitaplar önereceğimi düşünüyorum. İster misiniz, bir kaç öneri?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Şöyle ki, kitapların hepsini elbette alırım yâhud saydığım diğer ürünleri... Lâkin kitapların sayısı az değil ve çoğu çeviri kitap olduğundan sadece tanesi 60 - 70 TL dolaylarında geziyor. Haliyle bu kadar kitabı aynı anda almak çok güç. Dediğim öncelikli olarak bunları temin ederdim, yoksa alınacak bir çok şey vardır.
Kitapların belki hepsi alınabilir evet, ama bu onların cep yaktığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Bir kitap 60-70 TL olmamalı...

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Güzel kitap önerileriniz varsa alabilirim. Bende son bir kaç aydır kitap okumaya sardım ve benimde okumak istediğim bir dünya kitap vardır. Şuan ise bu zamana kadar okumadığım için kendime kızıyorum. :)
Ne tür seversin? Ben daha çok bilimsel ve fantastik tercih ediyorum.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Zâdegân

80+
Kitapların belki hepsi alınabilir evet, ama bu onların cep yaktığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Bir kitap 60-70 TL olmamalı...
Elbette olmamalı, bir ülkede kitap okumak lüks olmamalıdır.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
PC yi cokmu abarttin
Sadece bilgisayar, değil çok farklı şekilde harcadım. 1 yılda GTX 1650S, RTX 2070S, RTX 3070 sistem değiştirdim. Ancak bunla alakalı değil. Biraz fazla harcadım yatırım yapmadım boşa gitti. Ne kadar gelirin varsa o kadar giderin oluyor, sözünün doğru olduğunu o zaman anladım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,471
Üyeler
164,151
Son üye
TekTabanca739
Top Bottom