Zâdegân
80+
Öncelikle tarihi süreç içerisinde sevdiğiniz bir dönem var ise buna göre öneride bulunabilirim.Elbette isterim.
Öncelikle tarihi süreç içerisinde sevdiğiniz bir dönem var ise buna göre öneride bulunabilirim.Elbette isterim.
Sanırım spesifik olarak size bir dönem veremem. Siz farklı farklı dönemlerden öneriler yapsanız, ben hangisine daha çok ilgi duyarsam onun üzerine okumaya devam etsem?Öncelikle tarihi süreç içerisinde sevdiğiniz bir dönem var ise buna göre öneride bulunabilirim.
Stephan Hawking - Zamanın Kısa TarihiBen de sizin gibi daha çok bilimsel, özellikle de fantastik okumayı seviyorum. Ama genel olarak çoğunu okumak hoşuma gidiyor.
Stephan Hawkingin kitaplarını oldukça beğeniyorum bunları da okuyacağım. Diğer kitaplara da baktım oldukça ilgimi çektiler. Teşekkürler.Stephan Hawking - Zamanın Kısa Tarihi
Stephan Hawking - Kara Delikler ve Bebek Evrenler
Stephan Hawking - Ceviz Kabuğundaki Evren
Albert Einstein - Benim Gözümden Dünya
Carl Sagan - Kozmos
O zaman size ilk önce İslamiyet öncesi Türk tarihi ile alakalı bazı kitaplar önermek isterim. İlk öncelikle Prof.Dr. Ahmet Taşağıl'ın bütün kitapları bu alanda en iyilerdir. Bütün hepsini okuyabilirsiniz. Halil İnalcık hocanın çevirisinde yer aldığı bir kitap olan Stepler ( Attila - Cengiz - Timur )'i önerebilirim. Barthold, Moğol İstilası Devrinde Türkistan. Gumilöv, Eksi Türkler. Son olarak; biraz daha farklı bir dönem olan, Osmanlı tarihini anlatan ve gayet akıcı olan aynı zamanda Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncuu adlı kişilerinde önerdiği, Mufassal Osmanlı Tarihi. Bu kitaplar çeşitli dönemleri ele alan güzel ve kapsamlı kitaplardır. Okuyabilirsiniz.Sanırım spesifik olarak size bir dönem veremem. Siz farklı farklı dönemlerden öneriler yapsanız, ben hangisine daha çok ilgi duyarsam onun üzerine okumaya devam etsem?
Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Hepsini okumaya çalışacağım. Teşekkürler.O zaman size ilk önce İslamiyet öncesi Türk tarihi ile alakalı bazı kitaplar önermek isterim. İlk öncelikle Prof.Dr. Ahmet Taşağıl'ın bütün kitapları bu alanda en iyilerdir. Bütün hepsini okuyabilirsiniz. Halil İnalcık hocanın çevirisinde yer aldığı bir kitap olan Stepler ( Attila - Cengiz - Timur )'i önerebilirim. Barthold, Moğol İstilasın devrinde Türkistan. Gumilöv, Eksi Türkler. Son olarak; biraz daha farklı bir dönem olan, Osmanlı tarihini anlatan ve gayet akıcı olan aynı zamanda Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncuu adlı kişilerinde önerdiği, Mufassal Osmanlı Tarihi. Bu kitaplar çeşitli dönemleri ele alan güzel ve kapsamlı kitaplardır. Okuyabilirsiniz.
Kalan 3 bin tlyi nasıl bulacaksınızITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Merak etmeyiniz, ilginizi çekmese de bilgi sahibi olacağınız hatta belki keşfedemediğiniz ama içinizde olan tarih aşkını meydana çıkartacak kitaplardır. Bazısı ağır gelebilir ama teknik açıdan donanımlı ve kapsamlı kitaplardır. Yazan şahıslar uyduruktan tarihçi değildir ve itibar edilir insanlardır.Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Hepsini okumaya çalışacağım. Teşekkürler.
hayaller paris hocam cep delikKalan 3 bin tlyi nasıl bulacaksınız