Neler Yeni

20.000 TL'ye Ne Alırdınız?

Zâdegân

80+

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
Kesinlikle kripto alırdım uzun vadede kar edebilirim

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Öncelikle tarihi süreç içerisinde sevdiğiniz bir dönem var ise buna göre öneride bulunabilirim.
Sanırım spesifik olarak size bir dönem veremem. Siz farklı farklı dönemlerden öneriler yapsanız, ben hangisine daha çok ilgi duyarsam onun üzerine okumaya devam etsem?

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Sanirim dolar alırdım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ben de sizin gibi daha çok bilimsel, özellikle de fantastik okumayı seviyorum. Ama genel olarak çoğunu okumak hoşuma gidiyor.
Stephan Hawking - Zamanın Kısa Tarihi
Stephan Hawking - Kara Delikler ve Bebek Evrenler
Stephan Hawking - Ceviz Kabuğundaki Evren
Albert Einstein - Benim Gözümden Dünya
Carl Sagan - Kozmos

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Stephan Hawking - Zamanın Kısa Tarihi
Stephan Hawking - Kara Delikler ve Bebek Evrenler
Stephan Hawking - Ceviz Kabuğundaki Evren
Albert Einstein - Benim Gözümden Dünya
Carl Sagan - Kozmos
Stephan Hawkingin kitaplarını oldukça beğeniyorum bunları da okuyacağım. Diğer kitaplara da baktım oldukça ilgimi çektiler. Teşekkürler.

Zâdegân

80+
Sanırım spesifik olarak size bir dönem veremem. Siz farklı farklı dönemlerden öneriler yapsanız, ben hangisine daha çok ilgi duyarsam onun üzerine okumaya devam etsem?
O zaman size ilk önce İslamiyet öncesi Türk tarihi ile alakalı bazı kitaplar önermek isterim. İlk öncelikle Prof.Dr. Ahmet Taşağıl'ın bütün kitapları bu alanda en iyilerdir. Bütün hepsini okuyabilirsiniz. Halil İnalcık hocanın çevirisinde yer aldığı bir kitap olan Stepler ( Attila - Cengiz - Timur )'i önerebilirim. Barthold, Moğol İstilası Devrinde Türkistan. Gumilöv, Eksi Türkler. Son olarak; biraz daha farklı bir dönem olan, Osmanlı tarihini anlatan ve gayet akıcı olan aynı zamanda Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncuu adlı kişilerinde önerdiği, Mufassal Osmanlı Tarihi. Bu kitaplar çeşitli dönemleri ele alan güzel ve kapsamlı kitaplardır. Okuyabilirsiniz.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
O zaman size ilk önce İslamiyet öncesi Türk tarihi ile alakalı bazı kitaplar önermek isterim. İlk öncelikle Prof.Dr. Ahmet Taşağıl'ın bütün kitapları bu alanda en iyilerdir. Bütün hepsini okuyabilirsiniz. Halil İnalcık hocanın çevirisinde yer aldığı bir kitap olan Stepler ( Attila - Cengiz - Timur )'i önerebilirim. Barthold, Moğol İstilasın devrinde Türkistan. Gumilöv, Eksi Türkler. Son olarak; biraz daha farklı bir dönem olan, Osmanlı tarihini anlatan ve gayet akıcı olan aynı zamanda Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncuu adlı kişilerinde önerdiği, Mufassal Osmanlı Tarihi. Bu kitaplar çeşitli dönemleri ele alan güzel ve kapsamlı kitaplardır. Okuyabilirsiniz.
Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Hepsini okumaya çalışacağım. Teşekkürler.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,869
İsim
Mert Can Ergün
ps+4k monitör

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Zâdegân

80+
Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Hepsini okumaya çalışacağım. Teşekkürler.
Merak etmeyiniz, ilginizi çekmese de bilgi sahibi olacağınız hatta belki keşfedemediğiniz ama içinizde olan tarih aşkını meydana çıkartacak kitaplardır. Bazısı ağır gelebilir ama teknik açıdan donanımlı ve kapsamlı kitaplardır. Yazan şahıslar uyduruktan tarihçi değildir ve itibar edilir insanlardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,481
Üyeler
164,153
Son üye
rstm.can
Top Bottom