Neler Yeni

20.000tl lik bütçe ile alınabilicek laptop önerisi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
heh bende onu söylüyorum benim yorumumda beni ilgilendirir anladın mı? raporlayabilirsin bende senin yorumunu raporlarım sorun değil
İstediğin gibi raporla ama burada haksız olan ben değil sensin. İstenilen öneriyi dışında bir öneri yapıp değişik bir üslupta konuşuyorsun demeye çalıştığım şey bu.

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
İstediğin gibi raporla ama burada haksız olan ben değil sensin. İstenilen öneriyi dışında bir öneri yapıp değişik bir üslupta konuşuyorsun demeye çalıştığım şey bu.
Şimdi çok polemiğe girmek istemiyorum benim yorumumu iyi okursan orada zaten bir öneri olduğunu belirtmiş bulunmaktayım ayrıca seni yazdığım yorum ne ilgilendiriyor senin yorumuna bir şey diyormuyum demiyorum haksız olan sensin çünkü kafana göre yorum yapıp "ya dostum iyimisin" vs yazamazsın adam akıllı "dostum iyi güzel ama adam taşınabilir pc istiyor" yazarsın öyle gelip "iyi misin neyin kafası bu" hesabı yorum atamazsın benim yaşım 27 ne yazacağımı benden iyi bilemezsin.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Rica etsem nerden alabileceğimide yazabilirmisiniz
Macbook diyen arkadaşlar filan var sanırım şaka yapmışlar bu laptop her işini görür:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran TN'miş haberin olsun.

Beren

80+ Gold
Bunu al geç
Kardeşim beynin yok mu sabahtan beri oyun oynamak için laptop alacak adama bile macbook öneriyorsun fanboy falan mısın ?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Şimdi çok polemiğe girmek istemiyorum benim yorumumu iyi okursan orada zaten bir öneri olduğunu belirtmiş bulunmaktayım ayrıca seni yazdığım yorum ne ilgilendiriyor senin yorumuna bir şey diyormuyum demiyorum haksız olan sensin çünkü kafana göre yorum yapıp "ya dostum iyimisin" vs yazamazsın adam akıllı "dostum iyi güzel ama adam taşınabilir PC istiyor" yazarsın öyle gelip "iyi misin neyin kafası bu" hesabı yorum atamazsın benim yaşım 27 ne yazacağımı benden iyi bilemezsin.
Ne kadar güzel o zaman yanlış verdiğim bir cevabı güzelce uyarabilirsin “bak işine” gibi şeyler söylemeden. Yaşının 27 olması çokta bir şey ifade etmiyor ama teşekkür ederim.

Mtkn

80+
Kardeşim beynin yok mu sabahtan beri oyun oynamak için laptop alacak adama bile macbook öneriyorsun fanboy falan mısın ?
Fanboy değilim sinir oldum bu donanım arşivi hep o çıkarttı fanboy kelimesini ve 2k retina true tone 970evo birsürü özellik var ve Apple hayatımda kullanmadım param olunca direk alcam Macbook air. Apple arcade de fena oyunlar var.

Hocam adam oyun demiş farkındaysan.
Evet oyun için önerdim Apple arcade efsanesi var

Son düzenleme:

BlackEye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Black Eye
lenovo legion çok güzel

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Fanboy değilim sinir oldum bu donanım arşivi hep o çıkarttı fanboy kelimesini ve 2k retina true tone 970evo birsürü özellik var ve Apple hayatımda kullanmadım param olunca direk alcam Macbook air. Apple arcade de fena oyunlar var.

Evet oyun için önerdim Apple arcade efsanesi var
Akşam akşam bu espri yapılır mı Su içiyordum az kalsın boğuluyordum.

Top Bottom