Neler Yeni

20-22 k hersey dahil en fp ve performansli pc 2. El

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eymen
Bütçe
22000
Oynayacagim oyunlar gta5 mc valorant cs2 pubg fh5 yayin acarim muhtemelen valorant yuksek ayarlarda 250 yeterli digerlerindede dusuk fps almasin yeter onerilerinizi bekliyorum

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Volkan
Oynayacagim oyunlar gta5 mc valorant cs2 pubg fh5 yayin acarim muhtemelen valorant yuksek ayarlarda 250 yeterli digerlerindede dusuk fps almasin yeter onerilerinizi bekliyorum
daha çok beklersin knk bu paraya monitör alsan 6k ekipmanlar 2k 3 k tutsa 13k ya sistem rüyanda alırsın o dediklerini yapacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

komple ikinci el alırsan anca

ztn geri kalan parayla pc bulamazsın sıfır olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha çok beklersin knk bu paraya monitör alsan 6k ekipmanlar 2k 3 k tutsa 13k ya sistem rüyanda alırsın o dediklerini yapacak

komple ikinci el alırsan anca

ztn geri kalan parayla pc bulamazsın sıfır olarak
Ekipman klavye haric ve cok harcamma zaten ekipmana monitorde 180 hz yeter full sistem odakli kalani

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Volkan
Ekipman klavye haric ve cok harcamma zaten ekipmana monitorde 180 hz yeter full sistem odakli kalani
geri bir şey kalmıyor ztn :D ikinci el toplaman lazım bu bütçede toksa o istediğin performans yok 4k monitör 18k kaldı 500 mouse 500 klavye 1k kulaklık olsa yayın diyon kamera mik var fps düşmesin diyon :D sadece 20 22k kasaya verebilmen lazım bu isteğe göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eymen
geri bir şey kalmıyor ztn :D ikinci el toplaman lazım bu bütçede toksa o istediğin performans yok 4k monitör 18k kaldı 500 mouse 500 klavye 1k kulaklık olsa yayın diyon kamera mik var fps düşmesin diyon :D sadece 20 22k kasaya verebilmen lazım bu isteğe göre
Klavyeye gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eymen
13 14 bine falan 3000 serili bir sistem toplanır gibi monitörde 3 4 binlik olsa toplanabilir ama iyi takip etmek lazım hocam siz buraya iyi bulduğunuz ürünü atın arkadaşlar yardımcı olsun
Hocam cok fazls secenek var secemiyom ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,048
Üyeler
172,460
Son üye
abgestorben
Top Bottom