20 25 bin fiyat oyuncu telefonu önerisini

Reaksiyon skoru
0
Hem oyunda iyi performans hemde kamerada iyi performans 20 25 bin telefon önerisi lazım

O paraya hem oyunda iyi hem kamerada iyi bir telefon olamıyor maalesef. Oyun için alacaksan Poco F6 performansı bayağı iyi ama kamerada anca ortalama kalır.

Oyun istiyorsan kameradan feragat et tablet al

Oyun istiyorsan kameradan feragat et tablet al
Tablet almayı düşünmüyorum telefonum s20fe sarji çok hızlı bitiyor o yüzden telefon alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaçak düşünür müsün acaba
JAJDJADSJ olabilir belki

O paraya hem oyunda iyi hem kamerada iyi bir telefon olamıyor maalesef. Oyun için alacaksan Poco F6 performansı bayağı iyi ama kamerada anca ortalama kalır.
Herkes poco diyor ama çok büyükler aslında bende ipad air var onla oyun oynamayı denedim ama oda çok büyük geliyor s23 almayı düşündüm ama sarji bi süre sonra çok hızlı bitiyormuş iphone önerir misiniz peki

Tablet almayı düşünmüyorum telefonum s20fe sarji çok hızlı bitiyor o yüzden telefon alicam

JAJDJADSJ olabilir belki

Herkes poco diyor ama çok büyükler aslında bende ipad air var onla oyun oynamayı denedim ama oda çok büyük geliyor s23 almayı düşündüm ama sarji bi süre sonra çok hızlı bitiyormuş iphone önerir misiniz peki
en iyisi poco x6 kaçak 12.500 civarında işlmecisi MediaTek Dimensity 8300-Ultra çoğu telefonu tokatlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,234
Üyeler
175,007
Son üye
amedan
Geri