Okadar cikamam sanirimINTEL I5 12400F - RTX 4070 - H610M - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX 4070 - H610M - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
30k bandına çıkabiliyorsan 4070li bir sistem
Okadar cikamam sanirim
Bu nasil sistem peki
AMD R5 5600 - RX 7600 8G - A520M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600 - RX 7600 8G - A520M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ekstra olarak hdd veya ssd eklemek bence daha mantıklı olur bu sisteme çünkü bize sundugu seçeneklerdeki ssd mantıklı değil çok daha uygun fiyata bulunabilir ama tabii senin kararın bence 480gb yetmezINTEL I5 14400F - RX 7600 - H610M DRR5- 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RX 7600 - H610M DRR5- 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
dostum bu çok daha iyi bir seçim olur hem senin bütçen açısından da, ekran kartı biraz daha iyi olabilirdi açıkcası ama 22k ya bence gayet iyi bir sistem, DDR 5 14. nesil bir i5 işlemcisi var, ben senin yerinde olsam bu ekran kartıyla biraz idare ederim ileride ekran kartımı yükseltirim
bu sisteme ekran kartı ne önerirsiniz pekiINTEL I5 14400F - RX 7600 - H610M DRR5- 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RX 7600 - H610M DRR5- 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
dostum bu çok daha iyi bir seçim olur hem senin bütçen açısından da, ekran kartı biraz daha iyi olabilirdi açıkcası ama 22k ya bence gayet iyi bir sistem, DDR 5 14. nesil bir i5 işlemcisi var, ben senin yerinde olsam bu ekran kartıyla biraz idare ederim ileride ekran kartımı yükseltirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekstra olarak hdd veya ssd eklemek bence daha mantıklı olur bu sisteme çünkü bize sundugu seçeneklerdeki ssd mantıklı değil çok daha uygun fiyata bulunabilir ama tabii senin kararın bence 480gb yetmez
reis ben açıkcası amd ekran kartlarına pek hakim değilim, bu ekran kartı zaten epey idare eder günümüzde 2 3 yıl sorun çıkarmaz. önereceğim ekran kartı senin verebileceğin bütçeyle alakalı olabilir sadece kasanın parçaları ile uyumlu olanları seçicez o kadar gerisi tamamen bütçene bağlıbu sisteme ekran kartı ne önerirsiniz peki
Anladım 25 e kadar cikar benden butce ama buda fena bi kart degil bunla idare edebilirimreis ben açıkcası amd ekran kartlarına pek hakim değilim, bu ekran kartı zaten epey idare eder günümüzde 2 3 yıl sorun çıkarmaz. önereceğim ekran kartı senin verebileceğin bütçeyle alakalı olabilir sadece kasanın parçaları ile uyumlu olanları seçicez o kadar gerisi tamamen bütçene bağlı
örnek veriyorum 10k gibi bir bütçe ayırabildin (günümüz piyasasında) benim sana önerim elindeki ekran kartının üstüne para ekleyerek takas yapman olacaktır. net bir şey söylemek mümkün değil 2. el gelecek ekran kartlarında biz örnek veriyorum 4060 istiyoruzdur ama adam çok güzel fiyata 3060 ti vesaire koymuştur o an o daha mantıklıdır. direkt olarak bu ekran kartını öneririm gibi bir şey söyleyemem 2. el konusunda ama 0 alcam diyorsan o zaman bunu al vesaire diyebilirimreis ben açıkcası amd ekran kartlarına pek hakim değilim, bu ekran kartı zaten epey idare eder günümüzde 2 3 yıl sorun çıkarmaz. önereceğim ekran kartı senin verebileceğin bütçeyle alakalı olabilir sadece kasanın parçaları ile uyumlu olanları seçicez o kadar gerisi tamamen bütçene bağlı
kesinlikle edersin kötü bi kart değil zaten sadece günümüzde çıkan kartlar bayagı iyi oldugu için sönük kalıyorAnladım 25 e kadar cikar benden butce ama buda fena bi kart degil bunla idare edebilirim