20 25k Hazır sistem önerisi

Cihat_6

80+
Reaksiyon skoru
62
Bütçe
25000
Merhaba arkadaslar bilgisayar almayi dusunuyorum monitorüm klavyem yok 20 25 k olacak sekilde gerekirse biraz daha artabilir bütçe sistem tavsiyelerinizi beklitorum

Son düzenleme:

30k bandına çıkabiliyorsan 4070li bir sistem
Okadar cikamam sanirim

Bu nasil sistem peki

Okadar cikamam sanirim

Bu nasil sistem peki

dostum bu çok daha iyi bir seçim olur hem senin bütçen açısından da, ekran kartı biraz daha iyi olabilirdi açıkcası ama 22k ya bence gayet iyi bir sistem, DDR 5 14. nesil bir i5 işlemcisi var, ben senin yerinde olsam bu ekran kartıyla biraz idare ederim ileride ekran kartımı yükseltirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum bu çok daha iyi bir seçim olur hem senin bütçen açısından da, ekran kartı biraz daha iyi olabilirdi açıkcası ama 22k ya bence gayet iyi bir sistem, DDR 5 14. nesil bir i5 işlemcisi var, ben senin yerinde olsam bu ekran kartıyla biraz idare ederim ileride ekran kartımı yükseltirim
ekstra olarak hdd veya ssd eklemek bence daha mantıklı olur bu sisteme çünkü bize sundugu seçeneklerdeki ssd mantıklı değil çok daha uygun fiyata bulunabilir ama tabii senin kararın bence 480gb yetmez

ekstra olarak hdd veya ssd eklemek bence daha mantıklı olur bu sisteme çünkü bize sundugu seçeneklerdeki ssd mantıklı değil çok daha uygun fiyata bulunabilir ama tabii senin kararın bence 480gb yetmez
bu sisteme ekran kartı ne önerirsiniz peki

bu sisteme ekran kartı ne önerirsiniz peki
reis ben açıkcası amd ekran kartlarına pek hakim değilim, bu ekran kartı zaten epey idare eder günümüzde 2 3 yıl sorun çıkarmaz. önereceğim ekran kartı senin verebileceğin bütçeyle alakalı olabilir sadece kasanın parçaları ile uyumlu olanları seçicez o kadar gerisi tamamen bütçene bağlı

reis ben açıkcası amd ekran kartlarına pek hakim değilim, bu ekran kartı zaten epey idare eder günümüzde 2 3 yıl sorun çıkarmaz. önereceğim ekran kartı senin verebileceğin bütçeyle alakalı olabilir sadece kasanın parçaları ile uyumlu olanları seçicez o kadar gerisi tamamen bütçene bağlı
Anladım 25 e kadar cikar benden butce ama buda fena bi kart degil bunla idare edebilirim

örnek veriyorum 10k gibi bir bütçe ayırabildin (günümüz piyasasında) benim sana önerim elindeki ekran kartının üstüne para ekleyerek takas yapman olacaktır. net bir şey söylemek mümkün değil 2. el gelecek ekran kartlarında biz örnek veriyorum 4060 istiyoruzdur ama adam çok güzel fiyata 3060 ti vesaire koymuştur o an o daha mantıklıdır. direkt olarak bu ekran kartını öneririm gibi bir şey söyleyemem 2. el konusunda ama 0 alcam diyorsan o zaman bunu al vesaire diyebilirim

Anladım 25 e kadar cikar benden butce ama buda fena bi kart degil bunla idare edebilirim
kesinlikle edersin kötü bi kart değil zaten sadece günümüzde çıkan kartlar bayagı iyi oldugu için sönük kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,674
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri