Neler Yeni

20-25k sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer ATEŞ
Bütçe
25000
Ekran kartı rtx4060 olan tavsiye edebileceğiniz sistem var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şinasi
Ekran kartı rtx4060 olan tavsiye edebileceğiniz sistem var mı ?
Hocam selamlar 4060 yerine 4060ti sahip olan sistem önerisi verebilirim. 27.950Tl gibi bir fiyatı var. Bu aralar bende bir sistem toplamaya çalışıyorum bu idare eder seviyede ileriki zamanda sistem güncellenebilir olması adına anakart yükseltmesi önerebilirim DDR 5 sistemdir.

Sanırım dosya ekleyemedim google da aratarak kolaylıkla bulunabilir bilindik bir sitede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer ATEŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamlar 4060 yerine 4060ti sahip olan sistem önerisi verebilirim. 27.950Tl gibi bir fiyatı var. Bu aralar bende bir sistem toplamaya çalışıyorum bu idare eder seviyede ileriki zamanda sistem güncellenebilir olması adına anakart yükseltmesi önerebilirim DDR 5 sistemdir.

Sanırım dosya ekleyemedim google da aratarak kolaylıkla bulunabilir bilindik bir sitede.
Bütçeyi çok aşıyor be reis

fieste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Enes Tanrıöver

Bende arıyorum hocam o fiyat bandında alacağım direkt link yok muydu

Top Bottom