- Reaksiyon skoru
- 3
20-27k arası sistem önerisi monitör hariç işlemci amd olsa benim için daha iyi olur
düşük fiyatlı bişi istersen bunu al ssdyi 1tb yap psuyu pf550 yap kesinlikle soğutucu olarakda x123 al oda 500tl civarı20-27k arası sistem önerisi monitör hariç işlemci amd olsa benim için daha iyi olur
ekran kartı 4060 ile fark var mı sencedüşük fiyatlı bişi istersen bunu al ssdyi 1tb yap psuyu pf550 yap kesinlikle soğutucu olarakda x123 al oda 500tl civarı
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
ikiside yakın kartlar fark derken neyi kast ediyorsunuz segment olarak ikisi aynı performans olarak benzerler rx 7600 fp olarak daha iyi genel olarakekran kartı 4060 ile fark var mı sence
Çok anlamıyorum hocam zaten uzun süre götürürse sıkıntı yokikiside yakın kartlar fark derken neyi kast ediyorsunuz segment olarak ikisi aynı performans olarak benzerler rx 7600 fp olarak daha iyi genel olarak