20-30k arası 9800X3D için anakart & ram & sıvı soğutma & psu tavsiyesi

dayı tartıştığın adam doğru söylüyor her anakart x3d için hazır gelmiyor. genel olarak bir bios update atman lazım boş boş tartışmayın :D
doğrudur ben kendi anakartım için söyledim zaten ama sırf bios hazır değil diye 4 5k başka anakarta vermesin kendisi veya bi bilgisayarcıda bile 300 400 e halleder en fazla

ki attığı sistem parçaları birbirinden mantıksız öyle parçalar atmış ki 7800x3d ye 11k anakart önermeler falan böyle saçma sapan şeyler

doğrudur ben kendi anakartım için söyledim zaten ama sırf bios hazır değil diye 4 5k başka anakarta vermesin kendisi veya bi bilgisayarcıda bile 300 400 e halleder en fazla

ki attığı sistem parçaları birbirinden mantıksız öyle parçalar atmış ki 7800x3d ye 11k anakart önermeler falan böyle saçma sapan şeyler
VRM faz sayısı olarak doğru demiş bence + olarak işlemcinin silikon kalitesi de önemli tabii

herşeyi ekran kartı sanıyor primatsınız işte 2 ay ara verdik böcekler istifa etmiş forumu 😀
her şey değil ama çoğu şey zaten kilit taşı ekran kartı ve işlemci başı bunlar çekiyor
2k da taş gibi oynuyorum demişsinde yeni oyunların çoğunu fsr açmadan yüksek ayarlarda sabit 60fps oynayamazsın stalker 2 mafia old country last of us 2 bunlara örnek

dayı tartıştığın adam doğru söylüyor her anakart x3d için hazır gelmiyor. genel olarak bir bios update atman lazım boş boş tartışmayın :D
Prom21 çipini chipset diyerek x870 savunuyor ne bekliyorsun kanka baktı cevap veremiyor sistemime laf ediyor kafası basmıyor ki 3 ay anakart 5 ay monitör araştırdım neye bakmam gerektiğini kriterlerin ne olması gerektiğini biliyorum bir çok anakartıda araştırdım biliyorum en son anakart tartışacağınız kişi benim burada

sıkıntı olmuyor flash biosla 2 dakikada halloluyor bunlar yüzünden tartışmayın ya :D önerin adam kendi karar versin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konu sahibi arkadaşım benim kasa ve psu birlikte satılıyordu en son ama ekran kartı genişliği sıkıntı olabiliyor bir bak istersen.

sıkıntı olmuyor flash biosla 2 dakikada halloluyor bunlar yüzünden tartışmayın ya :D önerin adam kendi karar versin
bana hakaret edip duruyor eleştiri kaldıramıyor kendisinin sistemi de umurumda değil ama kendisi gibi başkasına da öyle sistem öneriyor adamın bütçeyi çöp edecek az önce bi sistem attı 7800x3d yanına 10 11k lık anakart koymuş 2x16 ram önermiş ramler 5 bin küsür lira

bir çok anakartıda araştırdım biliyorum en son anakart tartışacağınız kişi benim burada
tamam sensin üstat anakart konusunda senden daha bilgilisi yok bu dünyada helal olsun

benim sistemime laf atmadan yapsın bunu ben adama özelden neyin alıp alınmıyacağını yazdım anakartın ileride upgrade potansiyeli olmalı ve içi dolu olmalı şart bu m2 soğutucu olması lazım her anakart 4 kanaldan 6000mhz de veremiyor mağlum ya mavi ekran alıyorsun yada hiç açılmıyor hepsinin belli kriterleri var ethernet kartı veri yolları ne kadar doğru kullanılmış intel ethernet portu yoksa ben almam mesela niye realtek olan anakarta para vereyim 😀

bana hakaret edip duruyor eleştiri kaldıramıyor kendisinin sistemi de umurumda değil ama kendisi gibi başkasına da öyle sistem öneriyor adamın bütçeyi çöp edecek az önce bi sistem attı 7800x3d yanına 10 11k lık anakart koymuş 2x16 ram önermiş ramler 5 bin küsür lira

tamam sensin üstat anakart konusunda senden daha bilgilisi yok bu dünyada helal olsun
dual kit cl30 ramler ne kadar ki ustam 5k iyi değil mi ? anakart konusu da şahsi fikrim olarak VRM faz sayısı önemli özellikle OC yapacak ise

benim sistemime laf atmadan yapsın bunu ben adama özelden neyin alıp alınmıyacağını yazdım anakartın ileride upgrade potansiyeli olmalı ve içi dolu olmalı şart bu m2 soğutucu olması lazım her anakart 4 kanaldan 6000mhz de veremiyor mağlum ya mavi ekran alıyorsun yada hiç açılmıyor hepsinin belli kriterleri var ethernet kartı veri yolları ne kadar doğru kullanılmış intel ethernet portu yoksa ben almam mesela niye realtek olan anakarta para vereyim 😀
tabii ki anakart dolu dolu alsın güzel bi para bayılsın 2028 de am6 çıkınca da yarı fiyatına satar artık nasip

dual kit cl30 ramler ne kadar ki ustam 5k iyi değil mi ? anakart konusu da şahsi fikrim olarak VRM faz sayısı önemli özellikle OC yapacak ise
4500 lira n11 de ister cl30 6000mhz ister cl32 6400 mhz

doğru ustam artı olarak silikon kalitesi de önemli bundan benim başım yandı vallahi :D OC + curve yapamıyorum cold boot'da sıkıntı oluyor o yüzden pcyi kapatmaya elim gitmiyor :D

Patriot 2k bandında 2 tane 4 ü geçiyor tam fiyat bilmiyorum ama rgb istiyorsanız en sağlamı ve sorunsuzu klevv diğerlerine pek güvenemiyorum Kingston olabilir belki birde

tabii ki anakart dolu dolu alsın güzel bi para bayılsın 2028 de am6 çıkınca da yarı fiyatına satar artık nasip

4500 lira n11 de ister cl30 6000mhz ister cl32 6400 mhz
6000 MHz bile zar zor stabilken 6400ü önermem şahsen

Geri