beklerim hocam indirim olması daha iyi olur benim için birde şu donanım arşivinin paylaştığı hb 1500 tl indirim kodu sınırlı sayıdamı yoksa bir süresi vs varmı belki 11.11 de kullanabilirim onuda hb üzerinden olursahocam aceleniz yoksa biraz bekleyin 11.11 de bakalım neler olacak
Oyunlar neler? Ona göre bir şey atayım.normal gündelik kullanım, video izleme canlı derslere katılma ve birazda oyun. ama kullanıldığı zaman 10 sene civarı kullanılır o yüzden ileriye yönelikte olarak almak istiyorum
hocam şuan için oyun oynamicam ama ileri zamanlarda olur belki siz her türlü oyun olarak düşünebilirsinizOyunlar neler? Ona göre bir şey atayım.
kod tükendi hocam maalesefbeklerim hocam indirim olması daha iyi olur benim için birde şu donanım arşivinin paylaştığı hb 1500 tl indirim kodu sınırlı sayıdamı yoksa bir süresi vs varmı belki 11.11 de kullanabilirim onuda hb üzerinden olursa
O zaman şu uygundur, pil süresi diğer oyuncu laptoplarına göre iyidir.hocam şuan için oyun oynamicam ama ileri zamanlarda olur belki siz her türlü oyun olarak düşünebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk mesajda belirttiğim gibi kafamı ağritmayacak servisi ve müşteri hizmetleri üzmeyecek bir marka model arıyorum
O zaman şu uygundur, pil süresi diğer oyuncu laptoplarına göre iyidir.
Pil süresine ve battery draine razıysanız tamam.![]()
LENOVO LOQ Intel Core i5-12450HX 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6" FHD IPS DOS Gaming Laptop 83GS002TTR Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO LOQ Intel Core i5-12450HX 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6" FHD IPS DOS Gaming Laptop 83GS002TTR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu sanki daha mantıklı ?
Alıntıyı görüntüle
battery drain sorunu çözüldü hocam bios update ilePil süresine ve battery draine razıysanız tamam.
ve ikiside aynı bataryaya sahipPil süresine ve battery draine razıysanız tamam.