Neler Yeni

20 - 30K laptop önerisi

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
merhabalar. fp laptop arayışı içerisindeyim hangi markanın modeli daha iyidir önerilerinizi bekliyorum. servis ve garanti konusunda sıkıntısı en az olan modelleri tercih etmek istiyorum ileride başım ağrımasın :)
fiyat performans olarak lenovo en iyisi ama asus veya msi dealinabilir

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Yiğit

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Yiğit

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
başlıkta belirtmiştim aslında max 30k civarına çıkabilirim
simdi baktimda turkiyede 30k ya asus alinmazmis :D azerbaycanda asus cihazlar baya f/p ordan aklimda kalmis 30k ya sadece lenovo alinir

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Yiğit
simdi baktimda turkiyede 30k ya asus alinmazmis :D azerbaycanda asus cihazlar baya f/p ordan aklimda kalmis 30k ya sadece lenovo alinir
😅 asus biraz pahalı kaçıyor bende düzgün bişey bulamadım zaten peki msi tarafında öneriniz varmıdır birde lenovo acer markalarından da varmı?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
😅 asus biraz pahalı kaçıyor bende düzgün bişey bulamadım zaten peki msi tarafında öneriniz varmıdır birde lenovo acer markalarından da varmı?
msi de ayni siz lenovo alin gecin. Acerde aslinda ozelliklere bakinca lenovodan daha iyi gozuksede inanin ona degmez 5k fazla verin lenovo alin acere para vermeyin cop malzeme kalitesi cok kotu servis isinma desen cok. Bide acerlerde watt degeri dusuk olur

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Yiğit
msi de ayni siz lenovo alin gecin. Acerde aslinda ozelliklere bakinca lenovodan daha iyi gozuksede inanin ona degmez 5k fazla verin lenovo alin acere para vermeyin cop malzeme kalitesi cok kotu servis isinma desen cok. Bide acerlerde watt degeri dusuk olur
hmm anladım hocam teşekkürler diğer konudaki önerilen LENOVO mantıklı gibi o zaman ama yarını bekliyorum 11.11 indirimleri için umarım güzel modeller indirime girer

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
hmm anladım hocam teşekkürler diğer konudaki önerilen LENOVO mantıklı gibi o zaman ama yarını bekliyorum 11.11 indirimleri için umarım güzel modeller indirime girer
11.11 neymis herkes onu bekliyor ya bende bisey alsam azerbaycana gelirmi acaba

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Yiğit
Top Bottom