Neler Yeni

20.500 TL DDR5 4060 12400F

Greedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Demir
Selam dostlar internette böyle bir sistem buldum herşeyi gayet yeterli gözüküyor özellikle DDR5 5600Mhz olması ilgimi çekti fakat kasa ve psu kısmında biraz çekincelerim var bu sistemle fc25 ve mix mastering yayınları yapmayı düşünüyorum internet hızımda stabil 200 download 30 upload alıyorum fikirlerinizi belirtir misiniz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,911
İsim
.
Selam dostlar internette böyle bir sistem buldum herşeyi gayet yeterli gözüküyor özellikle DDR5 5600Mhz olması ilgimi çekti fakat kasa ve psu kısmında biraz çekincelerim var bu sistemle fc25 ve mix mastering yayınları yapmayı düşünüyorum internet hızımda stabil 200 download 30 upload alıyorum fikirlerinizi belirtir misiniz
Link bozuk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi çalıştı kasa psu değişmesi lazım birde ekran kartı ısı sorunlu alınmaz

Greedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Link bozuk

Şimdi çalıştı kasa psu değişmesi lazım birde ekran kartı ısı sorunlu alınmaz
kasa ve psu ilerde değişirim diye düşünüyorum ekran kartının ne gibi bir sorunu var biraz detay verebilir misin rica etsem

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,911
İsim
.
kasa ve psu ilerde değişirim diye düşünüyorum ekran kartının ne gibi bir sorunu var biraz detay verebilir misin rica etsem
Isı sorunlu hocam daha neyin detayını vereyim ekran kartı cayır cayır yanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Eren Mutlu
Kasayı
Giriş seviyesi bir model soğutma problemi var ama bence çok sorun yaratmaz. Bendede aynı sistemin ddr4 versiyonu var daha bugün ulaştı elime 1 hafta gibi bir sürede geliyor haberiniz olsun. Kasada oldukça hafif.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
Adam ısı sorunu var demiş ya kardeşim.

bende aynı şekil 25 TL'ye saf gücü yüksek bir sistem arıyorum. DLSS vs. önemsiz. Güçlü olsun DDR 5 olsun.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,911
İsim
.
v.PNG

En basitinden forumda windforce kullanan bir dostumuz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,911
İsim
.

Greedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Demir
1727702354895.png

bu sistem nasıl fiyata göre? ddr4 3200 ram değişik sadece ve ekran kartı windforce yerine asus

Top Bottom