hayırlı olsun gamerock tasarımı en iyi tasarımlardan biridir benceAldık bakalım. 6 taksit yaptığım için 700 TL daha koydu üzerine.
Teşekkür ederim. Gönlümde Msi Suprim vardi ama bu fiyatlarda görmek çok zor olduğunu düşündüm. Bu karttaki indirimi de görünce aldım artık.hayırlı olsun gamerock tasarımı en iyi tasarımlardan biridir bence
İlk çıktığı gün lansman özel asus tuf 4070 ti 18-19k civarına satılmıştı keşke onu alsaydınız neyse hayırlı olsunRTX 4070 Ti kovalamaktayım. Bu kartın fiyatı bir hayli düşmüş. Bu fiyata alınır mı yoksa başka indirimler beklenmeli mi ?
Ayrıca fiyat Sıcak Fırsat olarak değerlendirilir mi bilmiyorum.
Link
ikiside soğutma olarak en tepe modellerden görsellik olarak bence gamerock çok daha önde eğer kasada kullanacaksanız riser kablo almanızı öneririmTeşekkür ederim. Gönlümde Msi Suprim vardi ama bu fiyatlarda görmek çok zor olduğunu düşündüm. Bu karttaki indirimi de görünce aldım artık.
Evet çıktığı gün onları kaçırmıştım maalesef.İlk çıktığı gün lansman özel asus tuf 4070 ti 18-19k civarına satılmıştı keşke onu alsaydınız neyse hayırlı olsun
Kasam TD500 Mesh buna Uygun önerebilir misiniz?. Hemen olmasa bile önümüzdeki aylarda alabilirimikiside soğutma olarak en tepe modellerden görsellik olarak bence gamerock çok daha önde eğer kasada kullanacaksanız riser kablo almanızı öneririm
riser cable diyorsanız bütçenize bağlı olarak thermaltake - asus rog - corsair markalarının riser kablolarına bakabilirsinizEvet çıktığı gün onları kaçırmıştım maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasam TD500 Mesh buna Uygun önerebilir misiniz?. Hemen olmasa bile önümüzdeki aylarda alabilirim