Neler Yeni

20 bine 2. el casper alınır mı

Shadow72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alper Acar
çöpkalibürrrrr sakın ama sakın buna para harcama üzülürsün
Mesaj otomatik birleştirildi:

çöpkalibur alınmaz ısı desen bol bol var kalite desen pek yok driverlardan sorun çıkarabiliyor arkadaşımda rtx 3050 olan bir model vardı 250 aldıgı fps durduk yere 120 130 dan yukarısına cıkamamya başlamıştı format attık drıver ekıksız kurdun yine düzelmedi kalite yok yanı boşa paranı heba etme
Tamam çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için

Casper hiç alınmaz
Teşekkürrler

WhoCares

80+ Gold
konunun başlığını görünce biri trolluyor herhalde sandım gerçekmiş gene :kekw: aman diyim bro uzak dur o bütçe ile daha iyi pc toplarsın

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
bütçemi 20 bine göre ayarlamıştım laptop bakıyordum linkteki özelleştirilmiş sıfırı 29.294 TL olan excalibur g900 modelinin ikinci elini 20 bin liraya buldum bütçemi 25 bine çıkarabilirim yinede casper almak özellikleri ve fiyata bakarak makul geldi siz ne dersiniz ? https://www.casper.com.tr/ozellestir?code=G900.1180-B660A-B&id=3747971

bu 25k ya verilir mi casper a lafım yok idare eder bir marka da bu fiyat verilir mi ona gözünü seveyim çok pahalı bu.

bak yeni nesil cillop gibi pc buldum sana 6.nesil ryzenle her oyunun içinden geçersin

buda güzel o pahalı bu tam f/p lık pc

bundada Ti ekran kartı var bundanda alabilirsin.

Shadow72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alper Acar
bu 25k ya verilir mi casper a lafım yok idare eder bir marka da bu fiyat verilir mi ona gözünü seveyim çok pahalı bu.

bak yeni nesil cillop gibi pc buldum sana 6.nesil ryzenle her oyunun içinden geçersin

buda güzel o pahalı bu tam f/p lık pc

bundada Ti ekran kartı var bundanda alabilirsin.
Çok teşekkür ederim

Top Bottom