Neler Yeni

Yardım 20 mbps 0 kbps indiriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can Akçam
yani cidden yeter fortnite 1 hafta bekledim indirmesi için
1589488139192.png

Lütfen yardım etsin birisi gtayı kim bilir laç aya indirir laptopta böyle değildi internetim bilgisayar alınca olmaya başladı lütfen yardım etsin birisi artık epic gamesle alakalı değil sadece 1 mblik şeyi 7 dkda indiriyor dns falan her yolu denedim lütfen biri yardım etsin

Bolesni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nail Samet Akgül
Instagram
bolesni.xyz
Masaüstünden internete WIFI ile mi bağlanıyorsunuz kablo ile mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can Akçam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstünden internete WIFI ile mi bağlanıyorsunuz kablo ile mi ?
kablyla bağlanıyorum işte 1mb bile yüklemiyor neredeyse pingim ama normal oluyor hep sabit oluyor download speedimde sabit 160 tl ödüyoruz internette

Bolesni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nail Samet Akgül
Instagram
bolesni.xyz
İnternet sağlayıcınızdan DNS isteyin birde öyle deneyin

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
İndirilen programlar üzerinde indirme seçeneklerinden ayarlar kısmına da bakabilirsin. Bazi programlar tam yük indirme seçeneği sunuyor, belki senin indirme hızın da bu yüzden düşük olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Sarkut
yani cidden yeter fortnite 1 hafta bekledim indirmesi için Alıntıyı görüntüle
Lütfen yardım etsin birisi gtayı kim bilir laç aya indirir laptopta böyle değildi internetim bilgisayar alınca olmaya başladı lütfen yardım etsin birisi artık epic gamesle alakalı değil sadece 1 mblik şeyi 7 dkda indiriyor dns falan her yolu denedim lütfen biri yardım etsin
sorun sadece epicgames'de ise fazla takılma uygulamanın huyu bu tam veremiyor intarneti indirme hızını sınırlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun sadece epicgames'de ise fazla takılma uygulamanın huyu bu tam veremiyor intarneti indirme hızını sınırlıyor
ben steamda 4.2 sabit indiiyorum ama epicgamesde 1mbs'yi geçmiyor 1 mbs'yi bırak 500kbs'yi geçmiyor

Top Bottom