Yardım 20 mbps 0 kbps indiriyor

Reaksiyon skoru
29
yani cidden yeter fortnite 1 hafta bekledim indirmesi için
1589488139192.webp

Lütfen yardım etsin birisi gtayı kim bilir laç aya indirir laptopta böyle değildi internetim bilgisayar alınca olmaya başladı lütfen yardım etsin birisi artık epic gamesle alakalı değil sadece 1 mblik şeyi 7 dkda indiriyor dns falan her yolu denedim lütfen biri yardım etsin

Masaüstünden internete WIFI ile mi bağlanıyorsunuz kablo ile mi ?

İnternet sağlayıcınızdan DNS isteyin birde öyle deneyin

İndirilen programlar üzerinde indirme seçeneklerinden ayarlar kısmına da bakabilirsin. Bazi programlar tam yük indirme seçeneği sunuyor, belki senin indirme hızın da bu yüzden düşük olabilir.

yani cidden yeter fortnite 1 hafta bekledim indirmesi için Alıntıyı görüntüle
Lütfen yardım etsin birisi gtayı kim bilir laç aya indirir laptopta böyle değildi internetim bilgisayar alınca olmaya başladı lütfen yardım etsin birisi artık epic gamesle alakalı değil sadece 1 mblik şeyi 7 dkda indiriyor dns falan her yolu denedim lütfen biri yardım etsin
sorun sadece epicgames'de ise fazla takılma uygulamanın huyu bu tam veremiyor intarneti indirme hızını sınırlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun sadece epicgames'de ise fazla takılma uygulamanın huyu bu tam veremiyor intarneti indirme hızını sınırlıyor
ben steamda 4.2 sabit indiiyorum ama epicgamesde 1mbs'yi geçmiyor 1 mbs'yi bırak 500kbs'yi geçmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri