Konu dağılamaz mı kardeşim? Sorunun yanıtını almışsın, forum bu insanlar kesin ve net varlık değil, bırak kendi aralarında kaynaşsınlar. Hiç sevmedim la seni.abicim soruyu ben soruyorum başka adama soru soruyosun
Konu dağılamaz mı kardeşim? Sorunun yanıtını almışsın, forum bu insanlar kesin ve net varlık değil, bırak kendi aralarında kaynaşsınlar. Hiç sevmedim la seni.abicim soruyu ben soruyorum başka adama soru soruyosun
Arkadaşın yoksa bence sıkıcı yoksa güzelr6 mı alsam ki idirimde hem
20 TL olan bir oyun kuponla. Oyunu alıp içine 1 2 ay bekletip bedava oyunları doldursa 70 80'e satması muhtemel.Şimdi Singleplayer oyuna para verilmez desem burda kim bilir başıma ne gelir
Açıkçası Assasin'i alırdım oynardım oynayabildiğim kadar sonra hesabı satardım 100 TL'ye falan.hesap ağzına kadar dolu
gta 5 falan hiç kaçırmadım inş kacırmamısımdır dur ss alıp atayım
Oyunu tek başına başkasına satamazsın ki hesabı satarsın onun da alıcısı çıkmaz büyük ihtimalleAçıkçası Assasin'i alırdım oynardım oynayabildiğim kadar sonra hesabı satardım 100 TL'ye falan.
Bir kaç farklı oyun daha olursa satın alınmış satabilir.Oyunu tek başına başkasına satamazsın ki hesabı satarsın onun da alıcısı çıkmaz büyük ihtimalle
reklam yapmaya gerek yokKimden aldın la?
microsoft hesabının şifresini değiştinoldu gitti mi forza nasıl çaldılar