20 tl ye rdr 2 alma

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
bazı siteler var 20 25 tl veriyosun rdr 2 veriyo sana steam offlıne alıp oynayabiliyomuşsunuz yapanlar çok varmış bu forumda yapan varmı yapılıyosa nasıl nerden alabilirim

bazı siteler var 20 25 tl veriyosun rdr 2 veriyo sana steam offlıne alıp oynayabiliyomuşsunuz yapanlar çok varmış bu forumda yapan varmı yapılıyosa nasıl nerden alabilirim
20tl'ye alırsan 2 gün oynarsın sonrası Allah kerim.

20tl'ye alırsan 2 gün oynarsın sonrası Allah kerim.
biraz öyle ya birisi hesap alıyo işte 300 kişiye satıyo yada hesap çalıyolar bana farketmezde aldığım zaman elimden gitmesini istemem çünkü 1 oyunu ben bitirince silmiyorum sonradan tekrar bitiririm

Forumda paylaşmak yasak değilse sana da vereyim bende instagramda satıs yapıyorum

Çalıyo musun kardeş hayırlı satışlar xnaşnfğamfpqntspfk
kdkldsjfksdjklfjksjdf jslkdfjs lkdfj skdjflks jdflksjfklsjkfsjf
Post automatically merged:

Çalıyo musun kardeş hayırlı satışlar xnaşnfğamfpqntspfk
Çalma değil bir tane hesap oyun alıyoruz , offline olarak satıyoruz ,bazen çok girişten dolayı veya yanlış denemelerden dolayı şifre değişiyor , müşteri bildirince yeni şifreyide veriyoruz

kdkldsjfksdjklfjksjdf jslkdfjs lkdfj skdjflks jdflksjfklsjkfsjf

Çalma değil bir tane hesap oyun alıyoruz , offline olarak satıyoruz ,bazen çok girişten dolayı veya yanlış denemelerden dolayı şifre değişiyor , müşteri bildirince yeni şifreyide veriyoruz
kaç tl rdr 2

Yasak olup olmasdığını bilmediğimden dolayı herhangi bir şey söyleyemeyeceğim ama eğerki yasak değilse foruma özel atacağım

Herhangi bir şekilde satış veya sattıpım siteyi söylemedim sadece işleyişi söyledim
insta versene knk

Geri