- Reaksiyon skoru
- 4,552
bazı siteler var 20 25 tl veriyosun rdr 2 veriyo sana steam offlıne alıp oynayabiliyomuşsunuz yapanlar çok varmış bu forumda yapan varmı yapılıyosa nasıl nerden alabilirim
20tl'ye alırsan 2 gün oynarsın sonrası Allah kerim.bazı siteler var 20 25 tl veriyosun rdr 2 veriyo sana steam offlıne alıp oynayabiliyomuşsunuz yapanlar çok varmış bu forumda yapan varmı yapılıyosa nasıl nerden alabilirim
biraz öyle ya birisi hesap alıyo işte 300 kişiye satıyo yada hesap çalıyolar bana farketmezde aldığım zaman elimden gitmesini istemem çünkü 1 oyunu ben bitirince silmiyorum sonradan tekrar bitiririm20tl'ye alırsan 2 gün oynarsın sonrası Allah kerim.
Forumda paylaşmak yasak değilse sana da vereyim bende instagramda satıs yapıyorumbazı siteler var 20 25 tl veriyosun rdr 2 veriyo sana steam offlıne alıp oynayabiliyomuşsunuz yapanlar çok varmış bu forumda yapan varmı yapılıyosa nasıl nerden alabilirim
Çalıyo musun kardeş hayırlı satışlar xnaşnfğamfpqntspfkForumda paylaşmak yasak değilse sana da vereyim bende instagramda satıs yapıyorum
kdkldsjfksdjklfjksjdf jslkdfjs lkdfj skdjflks jdflksjfklsjkfsjfÇalıyo musun kardeş hayırlı satışlar xnaşnfğamfpqntspfk
Çalma değil bir tane hesap oyun alıyoruz , offline olarak satıyoruz ,bazen çok girişten dolayı veya yanlış denemelerden dolayı şifre değişiyor , müşteri bildirince yeni şifreyide veriyoruzÇalıyo musun kardeş hayırlı satışlar xnaşnfğamfpqntspfk
kaç tl rdr 2kdkldsjfksdjklfjksjdf jslkdfjs lkdfj skdjflks jdflksjfklsjkfsjf
Post automatically merged:
Çalma değil bir tane hesap oyun alıyoruz , offline olarak satıyoruz ,bazen çok girişten dolayı veya yanlış denemelerden dolayı şifre değişiyor , müşteri bildirince yeni şifreyide veriyoruz
Yasak olup olmasdığını bilmediğimden dolayı herhangi bir şey söyleyemeyeceğim ama eğerki yasak değilse foruma özel atacağımkaç tl rdr 2
Herhangi bir şekilde satış veya sattıpım siteyi söylemedim sadece işleyişi söyledimBak bak geliyor ban ajlbfuşofa
insta versene knkYasak olup olmasdığını bilmediğimden dolayı herhangi bir şey söyleyemeyeceğim ama eğerki yasak değilse foruma özel atacağım
Post automatically merged:
Herhangi bir şekilde satış veya sattıpım siteyi söylemedim sadece işleyişi söyledim
Malesef yasak olup olmadığını bilmeden veremerminsta versene knk