Neler Yeni

20 yaş altı velisi ile çıkabiliyor mu ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
arkadaşlar 20 yaş altı bireyler bildiğniiz gibi sadece haftaiçi 1 ile 4 arası sokağa çıkabiliyor.
abim gayet yakında oturuyor ve ben sık sık onlara gidiyorum ama yasak yüzünden hep onlarda kalmak zorunda kalıyorum.
peki abim beni arabayla bıraksa veya bisikeltle beraber gitsek ve yakalansak ceza yer miyiz ?

Berke Gözükara

80+ Bronze
arkadaşlar 20 yaş altı bireyler bildiğniiz gibi sadece haftaiçi 1 ile 4 arası sokağa çıkabiliyor.
abim gayet yakında oturuyor ve ben sık sık onlara gidiyorum ama yasak yüzünden hep onlarda kalmak zorunda kalıyorum.
peki abim beni arabayla bıraksa veya bisikeltle beraber gitsek ve yakalansak ceza yer miyiz ?
Valla ben ekmek almaya gittim akşam yemeğinden önce saat 6 falan bişi olmadı polis görürsen çaktırmadan uzaklaş :)

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ben ekmek almaya gittim akşam yemeğinden önce saat 6 falan bişi olmadı polis görürsen çaktırmadan uzaklaş :)
valla ben haftasonu aşağıya indim arabaya masayı yüklemek içni babamla (babamın izni var ) orda millet dolanıyodu baya sokakta. heralde banada bişi olmaz

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
valla ben haftasonu aşağıya indim arabaya masayı yüklemek içni babamla (babamın izni var ) orda millet dolanıyodu baya sokakta. heralde banada bişi olmaz
Velisi ile çıkabilir ama özel araç ile gidebilir toplu taşıma olmaması şartıyla.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Araç ile gidebilirsin ama bisiklet motorlu taşıt adı altında olmadığı için ceza yersin.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Velin ile araba ile gidebilirsin.