Neler Yeni

20 yasindan sonra futbolcu olunur mu

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Suanki aklım eskiden olsa akademiye yazilirdim. Aslında 12-13 yaşındayken 2 günlüğüne besiktas altyapısında antrenmana katıldım hevesim olmadığı için devam etmedim. Şuan maçları izliyorum superligdeki anadolu kulüplerinde oynayan çoğu oyuncudan iyi pas verip orta açarım. Defansif orta saha olsam cidden bence hepsinden iyi oynarım sadece fizik kondisyon iyi değil. Teknik olarak bir mertens bir ben.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
dene şansını

chade

80+ Bronze
olamazsın. anca ya baban zengin olup bir kulübü satın aldıktan sonra seni gönlünü eğlendir diye sürekli oynattıracak ya da sen kulüp alıp ben oynayacam diyeceksin kimse de bir şey diyemeyecek. gerçekten yetenekli olan çocuklar bile torpil yüzünden yıllarca kulüplerin alt yaş takımlarında çürüyorlar belki bizi alırlar üst takıma diye. öyleleri yerine babası eski futbolcu olduğu için daha pas atmayı bilmeyen çocuklar kaç yüz bin euro maaşla sadece yedek kulübesinde oturuyor.

can01010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can
Suanki aklım eskiden olsa akademiye yazilirdim. Aslında 12-13 yaşındayken 2 günlüğüne besiktas altyapısında antrenmana katıldım hevesim olmadığı için devam etmedim. Şuan maçları izliyorum superligdeki anadolu kulüplerinde oynayan çoğu oyuncudan iyi pas verip orta açarım. Defansif orta saha olsam cidden bence hepsinden iyi oynarım sadece fizik kondisyon iyi değil. Teknik olarak bir mertens bir ben.
Dostum tamamen kendini geliştirmene bağlı. Bunun yaşla inan bir ilgisi yok. Kendine güveniyorsan ve bu yola kendini adayabileceksen olursun. İstedikten sonra yapamayacağın bir şey yok.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Akif Erdem

ruaF1912

80+ Bronze
Olamazsın, olursun diyenler sana umut satarlar. Hele bu ülkede torpil olmadan hiçbir şey olamazsın

Nereden katılacak ki artık takımlar almaz bence bende 18e gireceğim keşke bırakmasaydım futbolu diyorum
katılabilir BAL ında daha aşağısında ligler var keşke bende 5 6 yaşında futbola ilgi duysaymışım fifa 22 ile başladım futbolla ilgilenmeye sonra çoğu eski pes ve fifayıda oynadım bi cengiz ünder falan olabilirdim be belki

Ne sanıyorsun kendini ya bırak süper lig balda bile oynayamazsın bu kafayla
BAL ında daha aşağısında ligler var oralarda oynar hiç kimsenin ben 20 yaşından ciddi ciddi süperlig de futbolcu olabilceğini düşündüğünü sanmıyorum
Olamazsın, olursun diyenler sana umut satarlar. Hele bu ülkede torpil olmadan hiçbir şey olamazsın
adamda zaten başakşehir e mi gitsem galatasaray a mı gitsem diye düşünüyordu iyi oldu söylediğin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Alperen
Dostum ben zamanında Fenerbahçe'de Yıldırım Spor gibi takımlarda oynadım fakat torpilim olmadığı için bir şey olmadı benden umudunu yitirme denemek istersen devam et benim diyeceklerim bu kadar bol şans :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,071,868
Üyeler
170,274
Son üye
Emir Efe Yılmaz