Alperen Özçelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Hem yayın hem oyun hemde youtube a video üretmek için her türlü oyunu oynayabilceğim bir kasa istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
Ryzen 9 a gerek yok demi 7 yeterli olucaktır uzun süre idare etsin beniDostum önerim X3D bir işlemci alman olur, bütçene görede nokta atış önerim 9850X3D olur. Ekran kartıda minimum 5080, markaya çok takılma derim.
Bildiğim kadarıyla sinerjide bugün kampanya başlayacak, oradan bir şey toplamayı deneyebilirsin.
![]()
OEM Bilgisayar Bileşenleri ve Gaming Ekipman için Sinerji Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar 2006 yılından beri kazandığı deneyimlerle e-ticaret alanında günümüzde faaliyetini sürdürmektedir. Başta Asus, MSI, Gigabyte, AOC, Samsung, Corsair, CoolerMaster, AMD olmak üzere bir çok markanın Türkiye'deki yetkili satıcısıdır.www.sinerji.gen.tr
Hem yayın hem oyun hemde youtube a video üretmek için her türlü oyunu oynayabilceğim bir kasa istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
byeaz sistem mi sitersin siyah sistem miHem yayın hem oyun hemde youtube a video üretmek için her türlü oyunu oynayabilceğim bir kasa istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
9850 ile 9800 arasında fark varmı9800x3d + 5080 + 64gb ram 6000 mhz + 1000w 80+gold psu + b850 serısı anakart
Siyah sistembyeaz sistem mi sitersin siyah sistem mi
9800x3d + 5080 + 64gb ram 6000 mhz + 1000w 80+gold psu + b850 serısı anakart
byeaz sistem mi sitersin siyah sistem mi
Alınmaz. Anakart b850. Ram 5600mhz. Ben incehesapta bi sistem buldum özelleştirme ile önericem ama kasa bitfenix ve başka seçenek de sunmamışlar9850 ile 9800 arasında fark varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siyah sistem
Bu nasıl mesala![]()
Sinerji Exploit Gigabyte GeForce RTX5080 AERO OC SFF 16GB Ryzen 7 9850X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Exploit Gigabyte GeForce RTX5080 AERO OC SFF 16GB Ryzen 7 9850X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Olur toplarım kendim link atarsan bakıyım birAlınmaz. Anakart b850. Ram 5600mhz. Ben incehesapta bi sistem buldum özelleştirme ile önericem ama kasa bitfenix ve başka seçenek de sunmamışlar
Tek tek kendin toplayamaz mısın parça parça link atsam ayrı ayrı alsan