200-220TL Mouse Önerisi

HoYeon Jung

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,721
Arkadaşlar iyi günler. 200TL'ye mouse arıyorum. FPS türü oyunlar oynayacağım yani hızlı olursa iyi olur. Açıkçası 200TL'ye mouse+mousepad düşünüyorum ancak bu sefer de mouse kötü olabilir diye düşünüyorum. En fazla 20-30TL fazla veririm. Önerilerinizi bekliyorum.

Bunu okursunuz :)

Arkadaşlar iyi günler. 200TL'ye mouse arıyorum. FPS türü oyunlar oynayacağım yani hızlı olursa iyi olur. Açıkçası 200TL'ye mouse+mousepad düşünüyorum ancak bu sefer de mouse kötü olabilir diye düşünüyorum. En fazla 20-30TL fazla veririm. Önerilerinizi bekliyorum.
Mouse:

Mousepad:

mousepadi ben kendim de kullanıyorum eğer istemezsen daha pahalı bir parça önerebilirim.

alacağınız mousepad kargo yüzünden dalgalı gelebilir ütü bassanız bile düzelmez söyliyim ama yapacak bir şey yok almak da zorundasınız :D

Bunu okursunuz :)
HP Omen 600.

Arkadaşımızın deneyimlerini okuduğum zaman mousenin sert olduğunu okudum. Ben sert mouselerden hoşlanmam pek. Başka önerebileceğiniz mouse var mıdır?

önerdiğim mousela uyumlu da olur. şüphen olmasın kaliteli logitech zaten. istersen ilk mousepadla ilgili deneyimlerimi de anlatabilirim.
Aslında bende o mousepadi almayı düşünüyorum. Lakin 5 kuruş fazla olsun ama kaliteli olsun diye sanırsam logitech almayı düşünüyorum. Bu arada sizin önerdiğiniz mouse nedir? Linkini ben sanırsam göremiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,545
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri