Neler Yeni

200-250bin tl ye genç için araba önerisi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam sürekli lpg kullanmak zararlı evet motorun da yağlanması lzm lgp kuru bir yakıt aradaa benzinde kullanmak gerek ama öğrenci adamsın lgp candır japon arabalarında lgp sorunsuz kullanılıyor adamlar motorlarını sağlam yapıyorlar ex kasa hondalara baka bilirsin ama airbag abs fln yok sanırsam yürüyen tabut onu söyliyim :D
ayrıca hocam şuanda lise bittiği ve mezuna kaldığım için sigortalı şekilde çalışıyorum o şekilde zaten kendime bütçe açabiliyorum :)

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Tofaştan vs gene iyidir civic corollada bakıyorum da toyotadan hiç anlamıyorum yalan yok şimdi :D
toyota nissan honda gibi markalar o zamanalrda kapışma halindelerdi başka hiç bir marka onalr kadar iyi deildi bence çok sağlam motorlar çok güçlü araçlar üretiyorlardı 90 model toyotalaar bana bakarsa çok sağlam arabalar motor bakımından en niyahetinde japon arabaları yalıtım bekleme ilerleyen 4 teker :D hondada hada sağlam toyota

Rainzbl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Fatih Ersin
hevesini kırmak istemem ama bu fiyatlara hiç alma. Düzgün yatırımlarla ilerde üstüne koyup daha iyisini alırsın. Bu fiyatlara aldığın araba sana bi bu kadar daha masraf çıkaracak.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
ayrıca hocam şuanda lise bittiği ve mezuna kaldığım için sigortalı şekilde çalışıyorum o şekilde zaten kendime bütçe açabiliyorum :)
yatırım yapmanı öneririm borsa ben yatım fonlarını öğren küçük paralar ile geleceğini kurtar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
toyota nissan honda gibi markalar o zamanalrda kapışma halindelerdi başka hiç bir marka onalr kadar iyi deildi bence çok sağlam motorlar çok güçlü araçlar üretiyorlardı 90 model toyotalaar bana bakarsa çok sağlam arabalar motor bakımından en niyahetinde japon arabaları yalıtım bekleme ilerleyen 4 teker :D hondada hada sağlam toyota
Alırsam falan zaten yalıtım,far teyp vs yapıcam birşeylerde :)

eskighost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali demir
Hocam Serhat İnci kanalının canlı yayın geçmişlerine bakmakta fayda var. İzleyiciler bütçelerini belirtip araç tavsiyesi istiyorlar, sorunları nelerdir gibi sorular soruluyor, ben hobi amaçlı izliyorum bu paraya bu araba nasıl oluyor dediğim baya ilan gördüm.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Hocam Serhat İnci kanalının canlı yayın geçmişlerine bakmakta fayda var. İzleyiciler bütçelerini belirtip araç tavsiyesi istiyorlar, sorunları nelerdir gibi sorular soruluyor, ben hobi amaçlı izliyorum bu paraya bu araba nasıl oluyor dediğim baya ilan gördüm.
katılıyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yatırım yapmanı öneririm borsa ben yatım fonlarını öğren küçük paralar ile geleceğini kurtar
Zaten borsa ve kriptoya ufak tefek miktarlar yatırıyorum
hevesini kırmak istemem ama bu fiyatlara hiç alma. Düzgün yatırımlarla ilerde üstüne koyup daha iyisini alırsın. Bu fiyatlara aldığın araba sana bi bu kadar daha masraf çıkaracak.
Masraf çıkaracağını biliyorum bunu zaten göze aldım ancak üniversiteye gideceğim zaman otobüs, eşya taşıma vs gibi dertlerim olacağına hiç yoktan altımda gezdirecek bir araç olsun kafasıyla bakıyorum normalde motor yükseltmek niyetindeydim ancak fiyatlar bu tarz araçlara yaklaştı. hiç yoktan araç alayım diye düşündüm bende.

ekrem imaro

80+ Bronze
türk genci ilk arabasını seçiyor
1736717814936.png

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bu fiyata alıcağın araçalrda aynı :d
yok be hocam tofaş kadar kötü değiller özellikle japonlar motor konusunda, donanım olarakta 2000 model megane 1 var dediğim gibi araçta abs,airbag vs de var 2000 model tofaş gene boş (Ülkemizdekilerden bahsediyorum)

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,948
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
geliyorsa eger efsane kasa corolla bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR