200-250bin tl ye genç için araba önerisi

hocam sürekli lpg kullanmak zararlı evet motorun da yağlanması lzm lgp kuru bir yakıt aradaa benzinde kullanmak gerek ama öğrenci adamsın lgp candır japon arabalarında lgp sorunsuz kullanılıyor adamlar motorlarını sağlam yapıyorlar ex kasa hondalara baka bilirsin ama airbag abs fln yok sanırsam yürüyen tabut onu söyliyim :D
ayrıca hocam şuanda lise bittiği ve mezuna kaldığım için sigortalı şekilde çalışıyorum o şekilde zaten kendime bütçe açabiliyorum :)

Tofaştan vs gene iyidir civic corollada bakıyorum da toyotadan hiç anlamıyorum yalan yok şimdi :D
toyota nissan honda gibi markalar o zamanalrda kapışma halindelerdi başka hiç bir marka onalr kadar iyi deildi bence çok sağlam motorlar çok güçlü araçlar üretiyorlardı 90 model toyotalaar bana bakarsa çok sağlam arabalar motor bakımından en niyahetinde japon arabaları yalıtım bekleme ilerleyen 4 teker :D hondada hada sağlam toyota

hevesini kırmak istemem ama bu fiyatlara hiç alma. Düzgün yatırımlarla ilerde üstüne koyup daha iyisini alırsın. Bu fiyatlara aldığın araba sana bi bu kadar daha masraf çıkaracak.

ayrıca hocam şuanda lise bittiği ve mezuna kaldığım için sigortalı şekilde çalışıyorum o şekilde zaten kendime bütçe açabiliyorum :)
yatırım yapmanı öneririm borsa ben yatım fonlarını öğren küçük paralar ile geleceğini kurtar

toyota nissan honda gibi markalar o zamanalrda kapışma halindelerdi başka hiç bir marka onalr kadar iyi deildi bence çok sağlam motorlar çok güçlü araçlar üretiyorlardı 90 model toyotalaar bana bakarsa çok sağlam arabalar motor bakımından en niyahetinde japon arabaları yalıtım bekleme ilerleyen 4 teker :D hondada hada sağlam toyota
Alırsam falan zaten yalıtım,far teyp vs yapıcam birşeylerde :)

Hocam Serhat İnci kanalının canlı yayın geçmişlerine bakmakta fayda var. İzleyiciler bütçelerini belirtip araç tavsiyesi istiyorlar, sorunları nelerdir gibi sorular soruluyor, ben hobi amaçlı izliyorum bu paraya bu araba nasıl oluyor dediğim baya ilan gördüm.

Hocam Serhat İnci kanalının canlı yayın geçmişlerine bakmakta fayda var. İzleyiciler bütçelerini belirtip araç tavsiyesi istiyorlar, sorunları nelerdir gibi sorular soruluyor, ben hobi amaçlı izliyorum bu paraya bu araba nasıl oluyor dediğim baya ilan gördüm.
katılıyorum

yatırım yapmanı öneririm borsa ben yatım fonlarını öğren küçük paralar ile geleceğini kurtar
Zaten borsa ve kriptoya ufak tefek miktarlar yatırıyorum
hevesini kırmak istemem ama bu fiyatlara hiç alma. Düzgün yatırımlarla ilerde üstüne koyup daha iyisini alırsın. Bu fiyatlara aldığın araba sana bi bu kadar daha masraf çıkaracak.
Masraf çıkaracağını biliyorum bunu zaten göze aldım ancak üniversiteye gideceğim zaman otobüs, eşya taşıma vs gibi dertlerim olacağına hiç yoktan altımda gezdirecek bir araç olsun kafasıyla bakıyorum normalde motor yükseltmek niyetindeydim ancak fiyatlar bu tarz araçlara yaklaştı. hiç yoktan araç alayım diye düşündüm bende.

türk genci ilk arabasını seçiyor
1736717814936.png

bu fiyata alıcağın araçalrda aynı :d
yok be hocam tofaş kadar kötü değiller özellikle japonlar motor konusunda, donanım olarakta 2000 model megane 1 var dediğim gibi araçta abs,airbag vs de var 2000 model tofaş gene boş (Ülkemizdekilerden bahsediyorum)

geliyorsa eger efsane kasa corolla bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,520
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri