Neler Yeni

200-250cc motor önerisi

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mete Şahlan
Arkadaşlar bütçeden yana çok bir sıkıntı yok ne alacağıma karar veremiyorum. Tercihim supersport.
Kararsızlıklarım şunlar:
-Hondalar çok çirkin göze hitap etmiyor
-CF moto kroniği ve malzeme kalitesi kötü diye duydum
-Pulsarı da çok önermiyorlar
-Gönlüm yamaha r25 den yana ama o da acaba çok mu gereksiz fiyat diye düşündürüyor biraz daha ekleyip r7 2.el bulabiliyorsun karar veremedim bi türlü.
Önerileriniz nelerdir.
Lütfen yardım edin motorcu abilerim..

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emre
CF MOTO almada hocam ne yaparsan yap, malzeme kalitesi ve servis parça sıkıntısı çok yaşadım almamını tavsiye ediyorum. HONDA al geç en azından kafan rahat olsun.

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mete Şahlan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CF MOTO almada hocam ne yaparsan yap, malzeme kalitesi ve servis parça sıkıntısı çok yaşadım almamını tavsiye ediyorum. HONDA al geç en azından kafan rahat olsun.
Hocam honda düşünüyorum ama gerçekten tipi çok çirkin ya bi türlü ısınamadım.
Babamda CBR 1000 RR var o yakışıklı falan ama 250cc ler çirkin arkadaşımda vardı yani değmez gibi geliyo. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar bütçeden yana çok bir sıkıntı yok ne alacağıma karar veremiyorum. Tercihim supersport.
Kararsızlıklarım şunlar:
-Hondalar çok çirkin göze hitap etmiyor
-CF moto kroniği ve malzeme kalitesi kötü diye duydum
-Pulsarı da çok önermiyorlar
-Gönlüm yamaha r25 den yana ama o da acaba çok mu gereksiz fiyat diye düşündürüyor biraz daha ekleyip r7 2.el bulabiliyorsun karar veremedim bi türlü.
Önerileriniz nelerdir.
Lütfen yardım edin motorcu abilerim..
Pulsarı kim önermiyor yav :D şaka maka 18 19 Model R25 MT25 Parasına 14 model düşük km MT07 aldım memnunum 9 bin km yaptım temmuz 10'dan beri.

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
Çin olarak 250 SR ve NK'dan uzak dur... R25 2 tane nasip oldu birisi 18 birisi 21 modeldi sorunsuz motorlardır ama yetmiyordu bir süre sonra, piyasası aşırı saçma motorun. Şuan 450 SR Biniyorum R25den daha keyifli benim için

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mete Şahlan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin olarak 250 SR ve NK'dan uzak dur... R25 2 tane nasip oldu birisi 18 birisi 21 modeldi sorunsuz motorlardır ama yetmiyordu bir süre sonra, piyasası aşırı saçma motorun. Şuan 450 SR Biniyorum R25den daha keyifli benim için
450 SR ın kroniği vs var mı sıkıntı çıkartır mı peki

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Osman
Bütçeniz uygunsa Asyalılara bulaşmamak daha iyi. Hangi modeli alacağınız da bu motosikletin ilk motosikletiniz olup olmamasına bağlı. Sürüş tecrübesine bağlı tamamen.

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
Yağ soğutucusu problemi var tek. Onun içinde 2025 yılında yağ soğutucusunu iptal edecekler. Yağ soğutucusu patladığında garanti karşılıyor değişimini. Ben yaşamadım arkadaşlarımda yaşamadı %25 gibi bir şey

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mete Şahlan
Bütçeniz uygunsa Asyalılara bulaşmamak daha iyi. Hangi modeli alacağınız da bu motosikletin ilk motosikletiniz olup olmamasına bağlı. Sürüş tecrübesine bağlı tamamen.
Ya şöyle aslında tecrübem yok değil var ama r6-r7 vs alırsam rahat durmayacağımı biliyorum sürekli gazlarım.
O yüzden kendimi dizginleyecek tarzda motor almak istiyorum. Dediğim gibi babamda motorcudur çok sever kendisi onun sayesinde tecrübe edindim çokça. Ama dediğim gibi rahat durmayacağımı biliyorum o yüzden babamda en fazla 400cc limit koydu, benim kafamdaki 250 cc falan yani Türkiye ye R3 gelseydi r3 sorgulamadan alırdım ama yok sadece 2. el var onlarda 2017 model falan çoğu ben 0 almak istiyorum.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Osman
Ya şöyle aslında tecrübem yok değil var ama r6-r7 vs alırsam rahat durmayacağımı biliyorum sürekli gazlarım.
O yüzden kendimi dizginleyecek tarzda motor almak istiyorum. Dediğim gibi babamda motorcudur çok sever kendisi onun sayesinde tecrübe edindim çokça. Ama dediğim gibi rahat durmayacağımı biliyorum o yüzden babamda en fazla 400cc limit koydu, benim kafamdaki 250 cc falan yani Türkiye ye R3 gelseydi r3 sorgulamadan alırdım ama yok sadece 2. el var onlarda 2017 model falan çoğu ben 0 almak istiyorum.

Tecrübenizden kastım mentaliteniz değildi. Olay "gazlayıp-gazlamamak" değil. Daha önce o şasiye oturdunuz mu? Kaç CC motosikletler ile tecrübeniz var? Uzun yola çıktınız mı? İleri sürüşe sahip misin? Olayın ana konusu bu. Örneğin 50 CC tecrübesiyle R7'ye yönelmek hem sürücüye hem de trafiğe tehlikeden başka bir şey değildir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Top Bottom