Mete22081468
80+ Bronze
membran algarantisi var ayrıca sadece lol oynamayacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne zaman
membran algarantisi var ayrıca sadece lol oynamayacam
ne zaman
29 kasim diye hatırlıyorumgarantisi var ayrıca sadece lol oynamayacam
ne zaman
La oglum lol espor degilsen o fiyata membran algarantisi var ayrıca sadece lol oynamayacam
ne zaman
İşte bu Müslümanları harama itendir. İşte bunları ben zaten alevde haşlıyacam sizde domuz yedirin ölsün islamla dalga geçiyor.Cahil herif.
alma önermiyorum 1 sene kullandım en son geçen ay 150tlye sattım gittiben de alıcam da kronik sorun falan diyolar bide mavi mi kırmızı mı karar veremedim
Ne alaka?
Ulan donkey eşşek demekİşte bu Müslümanları harama itendir. İşte bunları ben zaten alevde haşlıyacam sizde domuz yedirin ölsün islamla dalga geçiyor.
Kardeşim ne konuşuyorsun malmisin?adı bile iyi biri domuz çöpden daha hayırsız diğeri oyunun gücü offf
adam kendi parmaklarını rahat ettirmek,daha güzel his alabilmek için lol e-sporcusu mu olacak illa ?La oglum lol espor degilsen o fiyata membran al
lol esporla nasıl ilgi kurabiliyosunLa oglum lol espor degilsen o fiyata membran al
Bak cahil Kardesim. Mekanik olunca rahat olmuyor. İs kalitede. Kaliteli membran ucuz mekanikten iyiadam kendi parmaklarını rahat ettirmek,daha güzel his alabilmek için lol e-sporcusu mu olacak illa ?
@Mehmet YılmazKardeşim ne konuşuyorsun malmisin?
sebebi nemembran al