Dostlar selamlar, sıfır bir şey arıyorum 200-300 arası bütçem var öneriniz var mı bilgisi olan, keyfi kullanacağım yer yer şehir dışına da çıkabiliriz hatunla bilmiyorum model falan ne olursa bilgisi olan varsa çok güzel olur
Ehliyet sorunu varmıDostlar selamlar, sıfır bir şey arıyorum 200-300 arası bütçem var öneriniz var mı bilgisi olan, keyfi kullanacağım yer yer şehir dışına da çıkabiliriz hatunla bilmiyorum model falan ne olursa bilgisi olan varsa çok güzel olur
Yok hocamEhliyet sorunu varmı
FiyatHonda cl 250 hem manuel hem otomatik….radarımda alıcam![]()
250cc yeter brom ve ayağımızı yerden kessin yeterli, kendimi zorlamak da istemiyorum bütçe konusunda. Kafamda hindu işi pulsar NG 200 var güzel cihaz kullandımda daha önce parça da bulabiliyorsun onu düşünüyorum 2025 model led farlar, led panelBen olsam bütçeyi biraz artırır 350 civarına ikinci elden sv650, xsr700 falan bakardım. En azından yüksek cc güzel bir motorun olurdu. Yoksa sıfır alıcam dersen 250cc var önerildiği üzere.
Menşei nere hocam, aklımda şimdilik pulsar 200 var 2025 modeli, çok hoşuma gitti. İlk motorum olacak hem kendimi bütçe için zorlamam hem de kullanan herkes iyi yorum yapmışAslında O fiyatlarda en mantıklı Dominar400 ug olur hem performanslı 400cc 40 beygir 35 tork şehir dışı şehir içi her yerde rahatça kullanırsın. sadece 7000 devir ve sonrası titreşimi hissediyorsun kendim kullandığım için oradan biliyorum.
Dominar da bajaj serisinin modellerinden pulsarların üst kasası kuralkanın sitesine girip bakabilirsin şu anda taksitle satan bayilerde var.Menşei nere hocam, aklımda şimdilik pulsar 200 var 2025 modeli, çok hoşuma gitti. İlk motorum olacak hem kendimi bütçe için zorlamam hem de kullanan herkes iyi yorum yapmış
Evet evet ondan alasım var zaten kredi kartı limitim de yetiyor 50 Cash verip geri kalanını taksit, mantıklı olur mı bromDominar da bajaj serisinin modellerinden pulsarların üst kasası kuralkanın sitesine girip bakabilirsin şu anda taksitle satan bayilerde var.
Eğer tüm nakiti motora bağlamak istemiyorsan dediğin mantıklı taksit taksit kendi bütçeni zorlamadan ödersin ama diğer görünmeyen kısımda bu motorun 2.el piyasası çok ölü 160bin fiyatlarına bu motoru 2.elde bulabilirsin ilan sitelerinde ve Facebook gruplarında gezersen dediğimi çok rahat anlarsın.Evet evet ondan alasım var zaten kredi kartı limitim de yetiyor 50 Cash verip geri kalanını taksit, mantıklı olur mı brom
hindistan üretimli Hero X pulse 200v önerebilirim veya biraz yüksek cc dersek Bajaj Dominar400 olabilirDostlar selamlar, sıfır bir şey arıyorum 200-300 arası bütçem var öneriniz var mı bilgisi olan, keyfi kullanacağım yer yer şehir dışına da çıkabiliriz hatunla bilmiyorum model falan ne olursa bilgisi olan varsa çok güzel olur
2. El düşünmem için yatırım için almam lazım, ama yatırımlık almıyorum ben malıma zaten iyi bakarım piyasasına göre bir tık daha üste satabilirim ama piyasası için değil ilk motorum olacak Allah nasip ederse kötü yorumu da hiç yok, honda ya verecek 300 400k para da yok benim ayağımı yerden kessin güzel duruyorum da üstünde bu kadarı yeterli Allah büyük. Satacağım zaman elbet birisi alırEğer tüm nakiti motora bağlamak istemiyorsan dediğin mantıklı taksit taksit kendi bütçeni zorlamadan ödersin ama diğer görünmeyen kısımda bu motorun 2.el piyasası çok ölü 160bin fiyatlarına bu motoru 2.elde bulabilirsin ilan sitelerinde ve Facebook gruplarında gezersen dediğimi çok rahat anlarsın.