- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,440
eğer dronlardan anlayn varsa bana yardımcı olabilir mi 200 tl var ama 300 tl ye kadar açığım mini dron olarak ne önerirsiniz 2 günde kırılmayacak sağlam bir şey olsun
kamerası olmasına gerek yok daha kaliteli öerebileceğiniz var mıhttps://www.hepsiburada.com/corby-c...pH3rsdlLSPn3sPmXEWaPWibmbqNXPZTUaAlBwEALw_wcB bu droneyi ben aldım sağlam bir drone bi yerlere vurmayacaksanız hiçbirşey olmaz kanatları normal sadece minik çok minik kopmaları oluyor bide buna güzel bir fazla kapasiteli batarya alırsanız 12 13 dakika uçuş yaparsınız içindeki batarya 10 dakika uçuş yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikleri ise ışıkları var kapanabiliyor kamerası acayip iyi değil öyle bir şey beklemeyin kanat koruyucuları biraz alçak kalmış ama yeterli bir koruyucu kumandası biraz dandik ama idare eder oto pilot yani otomatik inme yükselme seçenekleri var vites seçenekleri var takla atabiliyor ve kumandasının altında telefon koyma kızağı var
Bence bu fiyata en iyi bu kendim kullandım bizzat çok iyi bir performansı var kanatlarıda katlanıyor bu dronunkamerası olmasına gerek yok daha kaliteli öerebileceğiniz var mı
bu modeli biraz araşdırdım gerçekden beyendim zaten dünyanın en kolay uçurulan dronuymuş diyorlar demek kolay uçuruluyor takla vesayer de var ben beyendem galiba bunu alıcağım başka daha güzel model bulamaz incelemele de zaten kumanda çok kaliteli olmadığı gözüküyor teşekkürler bu modeli önerdiğiz içinBence bu fiyata en iyi bu kendim kullandım bizzat çok iyi bir performansı var kanatlarıda katlanıyor bu dronun