200-300 TL Mouse Önerisi

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
761
Merhaba. Kullanmakta olduğum ve epey şikayetçi olduğum Logitech G102 mouseumun içine bugün kahve döküldü. Tekerlek kısmı çalışmıyor. Normalde mouseu daha önce garantiye verecektim ama içine sıvı girdiği için artık garantiye de almayacaklar. Bu yüzden yeni bir mouse almak zorundayım. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba. Kullanmakta olduğum ve epey şikayetçi olduğum Logitech G102 mouseumun içine bugün kahve döküldü. Tekerlek kısmı çalışmıyor. Normalde mouseu daha önce garantiye verecektim ama içine sıvı girdiği için artık garantiye de almayacaklar. Bu yüzden yeni bir mouse almak zorundayım. Önerilerinizi bekliyorum.
Viper mini

Deathadder v2 mini veya viper mini. Pckolikte indirimde basilisk mouselar vardı onlarada bakabilirsin

basilisk v2 var pckolikte tam 300tl

Pckolikte Basilisk v2 var dünyanın en iyi sensörüne sahip bugün veya yarın stoklara gelecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

basilisk v2 var pckolikte tam 300tl
Stok yok şuan ama eklenecek

Bende g102 almayı düşünüyordum nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz ve ne zamandan beridir kullanıyorsunuz?

Viper mini

Bende g102 almayı düşünüyordum nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz ve ne zamandan beridir kullanıyorsunuz?
Kullanalı 1.5 yıl oluyordu. İlk sorunla yaklaşık 1 yıl sonra karşılaşmıştım. Mouse tekerleği bildiğin bayağı sapıtıyordu. Nereye ittirsem ters yöne doğru gidiyordu. Aradan 1-2 ay daha geçmişti. Bu sefer de sol click bazen ya çift tıklıyordu ya da hiç basmıyordu. Garantiye verecektim ama dün itibariyle de o da mümkün değil artık.

Elinize uyuyorsa Viper mini bakabilirsiniz. Yoksa Rival 3 veya Deathadder v2 mini olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,424
Üyeler
189,083
Son üye
fractalboy
Geri