Neler Yeni

200-300K Bandında Yayın ve Render için Sistem Ekipman ve Ups Öneri

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
Hocam sorması ayıp para nerden gelecek siz evde otururken çünkü bu işlere başlayınca hemen para kazanamazsınız.
İnsanın ek geliri olabilir ve bunu sormak kimsenin haddine değil diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

size yaptım 300 bini 21 bin tl geçti üstteki mesajda bakabilirsinz tüm her şeyi önerdim
ekran kartını daha önce hiç duymadım birde kasa için benim yaşadığım yer sıcak bir bölge sence yeterlimidir ve sıvı soğutma mı yoksa diğer türlü mü kullanmak daha etkili olur

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ups dahil yeter 300 güzel bütçe zaten

Tavsiye

Alıntıyı görüntüle

Sistem

kalan bütçe 71.395

monitör ana ekran için

yan ekran canlı yayıda chat vs yi okuman için

2 ürünle birlikte yeni bütçe 49.858

2 ürünle birlikte yeni bütçe 24.092

bu parçalardan sonra bütçenin kalanı : eksi 4.513 eklemen gereken para

kamera

8.999,00 TL eklemen gerek

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVL93PJS?tag=akakceprime-21&psc=1 7.799,00TL eklemen gerek
eline sağlık hocam

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
Birde ups online olması ömrü daha azaltmaz mı ve enerji kullanımı için Line Interactive UPS daha iyi olmazmı

asko56

80+ Gold
İnsanın ek geliri olabilir ve bunu sormak kimsenin haddine değil diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartını daha önce hiç duymadım birde kasa için benim yaşadığım yer sıcak bir bölge sence yeterlimidir ve sıvı soğutma mı yoksa diğer türlü mü kullanmak daha etkili olur
kasa çok iyi sıvı sogutma şart 360 lık olacak

2. ups den çok anlamam ben alman dan şaşmam o yüzden bu marka siz araştırın 14 bin bandına daha iyisini bulursanız daha iyi olur tavsiye benden araştırmak sizden ekran kartı markası iyi kafanız rahat olsun

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
Evet ups o şekilde alman olacak apc de aynı markanın altı 3kv lık olması yeterlimi sistemin enerjisine göre modem vs de olacak ya gönderdiğin firma ile yarın bir görüşme yapacağım zaten
Onlineın şu sıkıntısı var sürekli çalışma ve sürekli enerji tüketme
Ekran kartı için bir ön araştırma yapacağım

asko56

80+ Gold
Evet ups o şekilde alman olacak apc de aynı markanın altı 3kv lık olması yeterlimi sistemin enerjisine göre modem vs de olacak ya gönderdiğin firma ile yarın bir görüşme yapacağım zaten
Onlineın şu sıkıntısı var sürekli çalışma ve sürekli enerji tüketme
Ekran kartı için bir ön araştırma yapacağım
dedigim gibi çok anlamıyorum firma ile görüşüp isteklerinizi söylerseniz onlar bir model önerebilir size daha saglıklı olması açısından

çünkü önerdigim sistem elektrik tüketimi fazla olucak üstüne ekipmanlar modem vs de eklenecek

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
Kasa Lian Li diyenler oldu tabi anlamıyorum o ayrı
Ekran kartında onu önermenin sebebi nedir

asko56

80+ Gold
Kasa Lian Li diyenler oldu tabi anlamıyorum o ayrı
Ekran kartında onu önermenin sebebi nedir
1. hazır sistemler uygun oluyor piyasa fiyatından düşük oluyor ülkemizde rtx 5000 serisinin stok problemi var o yüzden ürün bulunmuyor bu ürün iyibir ürün ve hazır sistemle satıldıgı için normal satış fiyatından uyguna geliyor temel örnek

ürünün satışı şuan 158 bin tl

benim önerdigim kasada benim degiştirdigim özelleştirdigim şekilde yaptıgınızda ise ekran kartı 130 bin tl bandına geliyor

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
Anladım hocam bunu dmeesen ben direk msı bakmıştım ona da peki twinbos mu gskil mi remde 32 yetersiz kalmış bence

asko56

80+ Gold
Anladım hocam bunu dmeesen ben direk msı bakmıştım ona da peki twinbos mu gskil mi remde 32 yetersiz kalmış bence
1742122496309.png

ekran görüntüsünde gördügünüz şekilde özellştriceksiniz

Cengoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EREN ÖZTÜRK
Şimdi anladım 9950 yapsam nasıl olur ve güç kaynağında asustan emin misin özelden yazdığına istinaden :d sordum 1000 lik yeterli mi

asko56

80+ Gold
Şimdi anladım 9950 yapsam nasıl olur ve güç kaynağında asustan emin misin özelden yazdığına istinaden :d sordum 1000 lik yeterli mi
hazır sistem ile geldigi için marka takıntınız oldugu için yoksa cougar 1050w daha iyi

2.9950x3d ye gerek yok 9900x3d yeterli fazla para vermeye deymez

Top Bottom