200 - 500 TL arası klavye önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
500
Şuan kablosuz klavye kullanıyorum ve elime küçük geliyor. Bu fiyat aralığındaki, önerebileceğiniz klavyeleri bekliyorum. Hoşuma giden hangi klavyenin yorumlarına baksam hep bir sıkıntısı oluyor.

Sey var Semi-mechanic gamebooster g4 pulsefire
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik istiyorsan gamepower ogre yada warlock (olması lazım) alabilirsin. Ama bu klavyelerde kronik sorunlar mevcut diye biliyorum

TKL klavye alabilirseniz sahibindende sıfır olarak HK Gaming GK61'ler var. onun dışında 200 daha eklerseniz k552 var

Sey var Semi-mechanic gamebooster g4 pulsefire

Mekanik istiyorsan gamepower ogre yada warlock (olması lazım) alabilirsin. Ama bu klavyelerde kronik sorunlar mevcut diye biliyorum
Kronik sorunlarından dolayı birçok klavyeyi es geçiyorum zaten. Yoksa dediğiniz markalardan beğenmiştim.

TKL klavye alabilirseniz sahibindende sıfır olarak HK Gaming GK61'ler var. onun dışında 200 daha eklerseniz k552 var
Bütçem aslında 1,500 ama klavyeye 500'den fazla vermek istemiyorum, işini görecek ve bozulmayacak bi şey olsun yeterli.

amazondan ucuza alıp satan arkadaşlar var 500e falan sarı siteye yaz mz60 gk61 falan diye bulursun onlardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,131
Üyeler
192,190
Son üye
yunus05
Geri