Neler Yeni

200💲 Altı Telefonlara %42 Zam Geldi

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
GÜMRÜK GÖZETİM UYGULAMASI KAPSAMINDA 200 DOLAR İKEN VERGİLENDİRME TUTARI ŞU ANDAN İTİBAREN 350 DOLARA ÇIKMIŞ DURUMDA BU DA ŞU DEMEK OLUYOR

Örnek vermek gerekirse 150 dolara giriş yapan bir telefon için 2830 TL olurken vergiler vs dahil bu telefonu 5666tl ye alabilecek iken gümrük gözetim uygulanması 200 dolar hesap edildiğinde bu tutar telefon 6661tl olurken şimdi bu tutar 9447tl olacak "EVET YANLIŞ DUYMADINIZ TAM 9447TL YANİ 6617TL VERGİ GELMİŞ OLACAK" bu sadece 200 dolar altı telefonlar ile sınırlı daha üstü için değil

siz ne düşünüyorsunuz ? aslında diyecek çok şey var da işte hakkımızda hayırlısı olsun
Açık konuşmak gerekirse tamamen sokak röportajlarında dayıların ''cebinde 10 bin liralık telefon var'' diyebilmesi için getirilmiş bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
Bolluk içinde yokluk yaşıyoruz. En çok o koyuyor. Neye elimi atsam 500-1000tl. çok sıkıcı bi durum oldu. Bir yerimiz şişecek en son. Şişip kalacağız diye koruyorum.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Erbil den kaçak Xiaomi ye devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü yanı bu yurtdışı telefon piyasasını da artıracak bu gidişle iki tane redmi alacam 200 USD den çift sim zaten tel 4 ay bir sim kulanip ağustostan sonra diğer tele gececem

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Bolluk içinde yokluk yaşıyoruz. En çok o koyuyor. Neye elimi atsam 500-1000tl. çok sıkıcı bi durum oldu. Bir yerimiz şişecek en son. Şişip kalacağız diye koruyorum.
Çoğu kişi yokluğu da yokluk içinde yaşıyor.Agzim açık kalıyor nereye gidersem gideyim.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Umarım bunu yapmalarının sebebi sosyal medya değildir. Bu kadar küçük düşünemezler sanırım. Sosyal medyayı engellemenin yolu bu değil çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
Çoğu kişi yokluğu da yokluk içinde yaşıyor.Agzim açık kalıyor nereye gidersem gideyim.
Varlık içinde yaşamaktan kastım para değildi. Her tür teknolojik alet, ilaç, araç, alet, edevat var. Ama vergilerden alamıyoruz. Elimizde mevcut değil bunlar. yok yani.

Top Bottom