Neler Yeni

200 CİVARI BÜTÇE ROUTER ÖNERİSİ

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
İnternet hızım 100 mbps fakat sinyal tüm eve yetmiyor. Bunun için 200 tl civarında bütçem var sinyal güçlendirici öneriniz var mı acaba ? not: ethernet girişi ihtiyacım yok belki olsa 1 tane yeterli sinyali iyi dağıtsın yeter

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
İnternet hızım 100 mbps fakat sinyal tüm eve yetmiyor. Bunun için 200 TL civarında

bütçem var sinyal güçlendirici öneriniz var mı acaba ? not: ethernet girişi ihtiyacım yok belki olsa 1 tane yeterli sinyali iyi dağıtsın yeter
bu router i kullanıyorum şuan 3+1 evde sorunsuz çalışıyor çekimi gayet iyi

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
bizim de evimiz 3+1 herhangi bir bağlantı problemi veya ciddi hız düşmeleri yaşıyor musunuz acaba ?
yok hatta tam tersi ben 10mbps internet alıyorum altyapı yok bizim mahallede 15 mbps olarak veriyor acayip değişik gelmişti ilk aldığımda ama tam fiyat performans ürünü :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
yok hatta tam tersi ben 10mbps internet alıyorum altyapı yok bizim mahallede 15 mbps olarak veriyor acayip değişik gelmişti ilk aldığımda ama tam fiyat performans ürünü :D
Hocam bu ürünü nasıl calıstırıyoruz ?
Ana modem yerine mi kullanılıyor biraz anlatırmısınız (Hiç bilgim yok)
Benim normal türktelekom modem var standar onun kablolarını direkt buna takdığımda iyi perfonmans alabilecek miyim?

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim normal türktelekom modem var standar onun kablolarını direkt buna takdığımda iyi perfonmans alabilecek miyim?
normal modem olarak değil modemin sinyalini daha iyi dağıtacak bir cihaz olarak kullanıyorsun hocam

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
İster router istersenizde ana modem olarak kullanabilirsiniz onu uygulamasımdan siz ayarlıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum.
Modem çalışırken buda calısacak fakat buna hangi kabloları baglıyacağım nasıl olucak?
Onu soruyorum.
Ethernet kablosu bağlıyarak router olarak ta kullanabilirsiniz veya elinizdeki modem yerinede kullanabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,506
Üyeler
166,012
Son üye
METEasy
Top Bottom